Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

100 gram Umicore goudbaar met certificaat

Een goudbaar kopen heeft altijd een speciale plaats ingenomen in de wereld van waardevolle metalen. Het wordt gezien als een veilige haven, een inflatiehedge en een symbool van welvaart. De 100 gram Umicore goudbaar met certificaat is een hoogwaardig goudproduct met een zuiverheid van 99,99% (24 karaat). Vervaardigd door het gerenommeerde Umicore, wordt deze goudbaar geleverd met een certificaat van echtheid en in beveiligde verpakking. Het voldoet aan de strikte normen van de London Bullion Market Association (LBMA), wat wereldwijde erkenning en verhandelbaarheid garandeert. Ideaal voor betrouwbare en waardevolle investeringen.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
GBU100C
€ 7.235,01
  • Koop 5 voor € 7.231,01 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 10 voor € 7.227,01 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 25 voor € 7.225,01 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 50 voor € 7.223,01 per stuk en bespaar 0.2%
Producent
  • Umicore

100 Gram Umicore Goudbaar kopen

Als u klaar bent om in goud te investeren, is de 100 gram Umicore goudbaar met certificaat een uitstekende keuze om te overwegen. Umicore is een gerenommeerde naam in de edelmetaalindustrie, bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Verken de kenmerken en specificaties van de Umicore 100 gram goudbaar met certificaat en ontdek meer over dit hoogwaardige product. Zo wordt 100 gram goud kopen zeer eenvoudig.


Over Umicore

Umicore is een wereldwijde leider in materiaaltechnologie en recyclage, met een lange geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 19e eeuw. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Brussel, België, en heeft vestigingen en productiefaciliteiten over de hele wereld. Umicore staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid en innovatie, en heeft een solide reputatie opgebouwd in de productie van edelmetalen, waaronder goud, zilver, platina en palladium.

De Umicore goudbaren kopen, garandeert dat de baren worden vervaardigd volgens de hoogste normen van zuiverheid en precisie. Dit maakt ze niet alleen een veilige investering, maar ook een waardevolle aanvulling op elke collectie van edelmetalen. De goudbaren worden geproduceerd in overeenstemming met de strikte richtlijnen van de London Bullion Market Association (LBMA), wat betekent dat ze wereldwijd worden erkend en gemakkelijk verhandelbaar zijn.


LBMA en Good Delivery Goudbaren

De London Bullion Market Association (LBMA) is de wereldwijde autoriteit die normen en richtlijnen vaststelt voor de handel in edelmetalen. De LBMA speelt een cruciale rol in het waarborgen van de integriteit en kwaliteit van goudbaren die op de internationale markt verhandeld worden. Een van de belangrijkste bijdragen van de LBMA is de "Good Delivery" status, een certificering die aangeeft dat een goudbaar voldoet aan strikte eisen op het gebied van gewicht, zuiverheid en afmetingen. Goudbaren met de Good Delivery status, zoals de 100 gram Umicore goudbaar met certificaat, worden geproduceerd door erkende raffinaderijen die regelmatig worden geaudit om te verzekeren dat ze voldoen aan de hoogste industriestandaarden. Deze certificering maakt het voor beleggers wereldwijd gemakkelijk om de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun investering te verifiëren, en zorgt ervoor dat deze goudbaren breed geaccepteerd en verhandelbaar zijn op de wereldwijde markten. De naleving van de LBMA-normen door Umicore onderstreept de betrouwbaarheid en de hoge kwaliteit van hun producten, waardoor beleggers met vertrouwen kunnen investeren in deze waardevolle edelmetalen.


Zuiverheid van het goud

Een van de belangrijkste factoren bij het kopen van goudbaren is de zuiverheid van het goud kopen. De 100 gram Umicore goudbaar met certificaat heeft een zuiverheid van 99,99% (24 karaat), wat betekent dat het bijna volledig uit puur goud bestaat. Deze hoge zuiverheidsgraad is essentieel voor beleggers die op zoek zijn naar de beste kwaliteit goud om hun portefeuille te versterken.


Specificaties van de 100 Gram Umicore Goudbaar

De 100 gram Umicore goudbaar is een indrukwekkend stuk edelmetaal dat voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Hieronder volgen de specificaties van deze goudbaar:

Gewicht: 100 gram
Zuiverheid: 99,99% (24 karaat)
Afmetingen: De 100 gram goudbaar van Umicore meet ongeveer 55 mm x 31 mm x 3,2 mm.
Producent: Umicore
Certificaat: Elke goudbaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid met uniek barnummer, dat de zuiverheid en het gewicht van de goudbaar garandeert.


Certificaat en verpakking

Bij de aankoop van een 100 gram Umicore goudbaar met certificaat ontvangt u niet alleen het fysieke goud, maar ook een certificaat van echtheid. Dit certificaat is een essentieel onderdeel van de investering, omdat het de zuiverheid en het gewicht van de goudbaar bevestigt. Het certificaat bevat belangrijke informatie zoals het serienummer, het gewicht en de zuiverheid van de goudbaar, en wordt uitgegeven door Umicore zelf, wat de authenticiteit en de waarde van de goudbaar waarborgt.

Daarnaast wordt de goudbaar geleverd in een beveiligde verpakking. Deze verpakking beschermt de goudbaar tegen beschadigingen en vervalsingen en zorgt ervoor dat de goudbaar in perfecte staat blijft. De verpakking is doorgaans voorzien van een zegel dat aantoont dat de goudbaar niet is geopend sinds het verlaten van de Umicore-faciliteit.


Waarom een Umicore 100 Gram Goudbaar met Certificaat kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom beleggers kiezen voor de aankoop van een 100 gram Umicore goudbaar met certificaat. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Betrouwbaarheid en reputatie: Umicore is een gerenommeerd bedrijf met een lange geschiedenis en een uitstekende reputatie in de edelmetaalindustrie. Hun goudbaren worden wereldwijd erkend en gewaardeerd.

Hoge zuiverheid: Met een zuiverheid van 99,99% biedt de 100 gram Umicore goudbaar een zeer hoog niveau van puurheid, wat het een waardevolle aanvulling maakt op elke beleggingsportefeuille.

Liquiditeit: Goudbaren van Umicore zijn wereldwijd verhandelbaar, wat betekent dat u ze gemakkelijk kunt kopen of verkopen wanneer dat nodig is. Dit zorgt voor een hoge mate van liquiditeit.

Tastbare investering: Goud is altijd beschouwd als een veilige haven, vooral in tijden van economische onzekerheid. Het behoudt zijn waarde goed en kan dienen als een hedge tegen inflatie.

Certificaat van echtheid: Het bijgeleverde certificaat van echtheid biedt extra zekerheid en vertrouwen voor beleggers, omdat het de zuiverheid en het gewicht van de goudbaar bevestigt.


Hoe een Umicore 100 Gram Goudbaar met Certificaat kopen?

Het kopen van een 100 gram Umicore goudbaar met certificaat is een relatief eenvoudig proces. Hier zijn de stappen die u moet volgen om deze waardevolle investering te doen:

1. Plaats uw bestelling: Plaats uw bestelling online bij Goudpensioen. Zorg ervoor dat u alle nodige informatie verstrekt en dat u op de hoogte bent van de betalings- en verzendingsvoorwaarden.

2. Ontvang uw goudbaar: Uw 100 gram Umicore goudbaar met certificaat wordt discreet geleverd.

3. Bewaar uw goudbaar veilig: Goud is waardevol en moet daarom veilig worden bewaard. Houd u goud weg van direct zonlicht en laat het in de originele verpakking.


100 gram Umicore goudbaar met certificaat – een waardevolle investering

Het kopen van een 100 gram Umicore goudbaar met certificaat is een slimme investering voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en waardevolle toevoeging aan hun beleggingsportefeuille. Umicore's lange geschiedenis van kwaliteit en betrouwbaarheid, gecombineerd met de hoge zuiverheid van hun goudbaren, maakt dit product tot een uitstekende keuze voor zowel nieuwe als ervaren beleggers.

Of u nu goud koopt als een hedge tegen inflatie, als een veilige haven in tijden van economische onzekerheid, of gewoon als een manier om uw vermogen te diversifiëren, de 100 gram Umicore goudbaar met certificaat biedt alles wat u nodig heeft. Investeer vandaag nog in deze hoogwaardige goudbaar en voeg een waardevolle activa toe aan uw financiële toekomst. Wilt u meer weten over goud en certificaten? Bekijk ook dit artikel: Wat is het verschil tussen goudbaren met en zonder certificaat?


Toekomstige waarde en prijstrends

De waarde van goud kan fluctueren, maar historisch gezien heeft goud zijn waarde goed behouden. Dit maakt het een aantrekkelijke investering voor de lange termijn. De 100 gram Umicore goudbaar met certificaat biedt beleggers een tastbare en betrouwbare vorm van rijkdom. Het is ook belangrijk om te overwegen hoe wereldwijde economische omstandigheden de prijs van goud kunnen beïnvloeden. Tijdens perioden van economische onzekerheid en inflatie neigt de vraag naar goud te stijgen, wat kan leiden tot hogere prijzen.

Bovendien kan de waarde van goud worden beïnvloed door factoren zoals de waarde van de Amerikaanse dollar, geopolitieke spanningen en veranderingen in vraag en aanbod. Beleggers die een 100 gram Umicore goudbaar met certificaat kopen, doen er goed aan om op de hoogte te blijven van deze factoren en hun investeringsstrategie dienovereenkomstig aan te passen.


Diversificatie van uw beleggingsportefeuille

Het toevoegen van goud aan uw beleggingsportefeuille is een uitstekende manier om diversificatie te bereiken. Diversificatie helpt het risico te spreiden en kan de stabiliteit van uw portefeuille vergroten. Goud heeft de neiging om in waarde te stijgen wanneer andere beleggingen, zoals aandelen en obligaties, in waarde dalen. Dit inverse verband maakt goud een effectief instrument voor risicobeheer.


Andere gewichten van Umicore goudbaren kopen

Naast de populaire 100 gram goudbaar biedt Umicore een breed scala aan andere gewichten in hun assortiment goudbaren, geschikt voor verschillende soorten beleggers. Deze variëteit maakt het mogelijk om te investeren in goud, ongeacht het budget of de specifieke beleggingsdoelen. De kleinere goudbaren, zoals de 1 gram en 5 gram baren, zijn ideaal voor beginnende beleggers of voor degenen die op zoek zijn naar geschenken met blijvende waarde. De 10 gram en 20 gram Umicore goudbaar kopen bieden een middenweg tussen betaalbaarheid en substantieel gewicht, wat ze aantrekkelijk maakt voor zowel nieuwe als ervaren investeerders. Voor degenen die grotere bedragen willen investeren, zijn er ook zwaardere opties beschikbaar, zoals de 250 gram, 500 gram en zelfs 1 kilogram goudbaren. Al deze goudbaren worden vervaardigd met dezelfde hoge normen van zuiverheid en kwaliteit die Umicore kenmerken, en de meeste worden geleverd met een certificaat van echtheid. Deze diversiteit in gewichten maakt het gemakkelijk voor beleggers om hun portefeuille te diversifiëren en hun investeringsstrategie aan te passen aan hun financiële mogelijkheden en doelen.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantUmicore
HerkomstBelgië
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal100 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)55
Hoogte (mm)31
Dikte (mm)3,2
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:100 gram Umicore goudbaar met certificaat