Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Palladium munten kopen doet u eenvoudig bij Goudpensioen. Het aanbod van palladium munten kan van tijd tot tijd verschillen, maar is altijd afkomstig van wereldberoemde fabrikanten. De zeer gewilde 1 troy ounce Maple Leaf palladium is bijvoorbeeld vervaardigd door de fabrikant Royal Canadian Mint in Canada. Alle palladium munten in het aanbod van Goudpensioen zijn van een hoge kwaliteit en zuiverheid. Palladium munten worden geslagen uit 999,5/1000 puur palladium en kunnen in de toekomst desgewenst eenvoudig worden verhandeld bij inkoopbedrijven. De munten van palladium zijn zowel interessant voor investeerders als voor verzamelaars.

Palladium munten kopen in diverse gewichten
De keuze uit verschillende palladium munten biedt u de mogelijkheid om een te kiezen dat aansluit bij uw wensen. In onze webwinkel vergelijkt u heel eenvoudig de verschillende palladium munten met elkaar. Hierna kunt u direct een bestelling plaatsen vervolgens secuur voor uw bestelling afrekening .

Koop direct palladium munten
Bij Goudpensioen kunt u direct palladium munten kopen. Dit kan online of plaats uw bestelling in onze winkel. Houd wel rekening dat u over het kopen van palladium BTW betaalt. U treft een duidelijke omschrijving van alle munten op de individuele productpagina’s. Hier ziet u ook een de verwachte levertijd. Ontdek vandaag  alle mogelijkheden en koop uw palladium munten direct bij de specialist.