Meest verkocht zilver

 

Hier treft u het meest verkocht zilver. Dat zijn de zilverbaren en zilveren munten die een populaire keuze zijn onder onze klanten. Zilverkopers hebben hun favoriete producten, dit kunnen bijvoorbeeld munten of baren zijn die een verkoopprijs hebben die dichtbij de zilverkoers zit, of juist verzamelbare zilveren munten van een bepaalde serie. Wat u reden ook is om zilver te kopen, neem een kijkje in de categorie meest verkocht zilver kopen en laat u inspireren.

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. 1 Oz Niue Schildpad 2019 zilveren munt in voorraad
  1 Oz Niue Schildpad 2021 zilveren munt
  Special Price € 38,99 Regular Price € 41,72
  In voorraad

  In voorraad

 2. 2 Oz The Queen's Beasts Completer 2021 zilveren munt
  2 Oz The Queen's Beasts Completer 2021 zilveren munt
  Special Price € 64,99 Regular Price € 76,09
  In voorraad

  In voorraad

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bestverkopende zilverbaren en zilveren munten

Onder de besteverkochte zilverbaren en zilveren munten behoren producten die gemaakt worden de werelberoemde smelters en munthuizen. Dit zijn onder andere Umicore, Heraeus, The Perth Mint, The Royal Mint en de Canadian Royal Mint. Deze bedrijven hebben niet alleen een lange geschiedenis, maar zijn ook door de London Bullion Market Association (LBMA) opgenomen in de zogenaamde ‘Good Delivery List’. Dit betekent dat ze aan zeer hoge kwaliteitseisen voldoen en geeft u als consument zekerheid over de authenticiteit van het zilver dat u koopt.

Direct de populairste zilverproducten kopen

Zilver kopen gaat makkelijk en snel. In slechts een paar klikken kunt u direct bestellen via onze webwinkel. Wilt u meer weten over een product? Op de productpagina leest u een gedetailleerde omschrijving. Daar vindt u ook uitleg over de zuiverheid, het gewicht en de afkomst van het zilver. Goudpensioen verkoopt uitsluitend zilver waarvan wij de kwaliteit kunnen waarborgen, zo kunt u uw zilver in de toekomst moeiteloos weer aanbieden voor de verkoop. Ontdek hier onze populairste producten in het zilver.

 

Koop zilver online of bezoek ons op afspraak

U koopt bij Goudpensioen eenvoudig het meest verkocht zilver direct in onze webwinkel of tijdens een bezoek aan onze winkel in Amsterdam:

Meest verkocht zilver kopen online

 • Op uw gemak winkelen en online afrekenen.
 • Producten worden verzekerd verstuurd of kunt u ophalen in onze winkel.
 • Vrij van servicekosten en creeer heel handig uw eigen account.

 

Meest verkocht zilver kopen in onze winkel

 • Bezoek ons in Amsterdam De Pijp.
 • Ervaar een persoonlijke service in een beveiligde omgeving.
 • U betaalt direct in de winkel en neemt voorradige producten gelijk mee.

Meer weten over meest verkocht zilver?

Bij ons treft u altijd het zilverproduct dat bij uw specifieke wensen past. Kunt u nog niet het product vinden die u voor ogen heeft? Probeer dan onze zoekfunctie. En als u nog met vragen zit kunt u terecht op onze veelgestelde vragen pagina of neem direct contact met ons op.