Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Goudprijs

 

                                           

* aan deze grafieken kunnen geen rechten worden ontleend. Alle rechten voorbehouden.

In de grafieken op deze pagina kunt u de huidige goudprijs aflezen in EUR per troy ounce en per kilo. Deze koers wordt ook de spotprijs genoemd.
Te weten: 1 troy ounce is gelijk aan 31,1 gram en geldt als standaard gewichtseenheid in de internationale goudhandel.

De goudprijs beweegt gedurende de dag
De goudprijs is continu in beweging en verandert gedurende dag. Dit komt doordat goud gehandeld wordt op alle financiële marken in de wereld en er voortdurend nieuwe marktprijzen worden vastgesteld. Blijf deze pagina verversen (bijvoorbeeld door op de F5 toets te drukken) om de actuele goudkoers te zien.

De goudprijs en de waarde van fysiek goud
Uiteraard is de goudprijs van grote invloed op de waarde van fysieke goudproducten. Wanneer de goudprijs stijgt, gaat de waarde van uw goudbaar of gouden munt omhoog. Daalt de koers, dan neemt het goudproduct af in waarde. Deze schommeling ziet u direct terug in de actuele verkoopprijzen in onze webwinkel.