Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Heraeus goudbaren kopen met certificaat

Heraeus goudbaren kopen die vergezeld worden met een certificaat heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Sinds 2011 heeft Heraeus, een toonaangevende naam in de goudindustrie, alle geproduceerde goudbaren voorzien van een uniek serienummer en een bijbehorend kwaliteitscertificaat. Deze benadering staat garant voor de integriteit en verantwoordelijkheid in het productieproces van goud. Met een breed scala aan standaard Heraeus goudbaren, evenals de optie van de Kinebar, waarbij een uniek hologram op de achterkant is verwerkt, biedt Heraeus keuzes die voldoen aan verschillende voorkeuren en behoeften van investeerders.

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Geschiedenis van goudsmelter Heraeus

De geschiedenis van Heraeus als vooraanstaande goudsmelter vindt zijn oorsprong in het visionaire werk van Wilhelm Carl Heraeus, die in 1851 de apotheek van zijn vader in Hanau, Duitsland, overnam. In een tijd waarin de vraag naar platina hoog was, maar goudsmeden worstelden met de verwerking ervan, begon Wilhelm Carl Heraeus met gedurfde experimenten om de uitdagingen van het smeden van grote hoeveelheden platina aan te pakken. Na jaren van toegewijd onderzoek en ontwikkeling slaagde hij er in 1856 in om een succesvolle methode te ontwikkelen. Dit legde de basis voor het latere succes van het bedrijf.

De innovatieve geest van Heraeus bleef gedurende de generaties voortbestaan. In 1896 wist het bedrijf duizend kilogram zuiver platina te smelten en te verwerken, een prestatie die de grenzen van wat mogelijk werd geacht, verlegde. Met de oprichting van de WC Heraeus Platinum Smelting Factory in hetzelfde jaar begon het bedrijf zijn wereldwijde expansie. In de daaropvolgende decennia groeide Heraeus gestaag, met dochterondernemingen die werden gelanceerd in Frankrijk en Italië in 1958, gevolgd door fabrieken in Japan en de Verenigde Staten..

 

Heraeus goud vandaag

In de moderne tijd wordt Heraeus geleid door de vierde generatie van de familie, met Jürgen Heraeus aan het roer sinds 1983. Onder zijn leiderschap heeft het bedrijf zich wereldwijd verder geprofileerd. De oprichting van Heraeus Holding GmbH in 1985 markeerde een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf. In 2010 werd het bedrijf opgesplitst in twee divisies: Heraeus Precious Metals en Heraeus Materials Technology, waardoor het zich kon concentreren op zijn kerngebieden en expertise.

Als een door de London Bullion Market Association (LBMA) geaccrediteerd bedrijf biedt Heraeus vandaag de dag een uitstekende mogelijkheid in goud kopen als investering. Met gecertificeerde goudbaren kunnen investeerders wereldwijd vertrouwen op de kwaliteit en integriteit van hun beleggingen. De combinatie van vakmanschap, innovatie en toewijding aan verantwoordelijkheid heeft Heraeus een positie van autoriteit en vertrouwen in de goudindustrie bezorgd.

Heraeus en de LBMA: een alliantie van integriteit en kwaliteit

Binnen de wereld van de edelmetalen vormt de London Bullion Market Association (LBMA) een hoeksteen van integriteit en kwaliteit. Als een toonaangevende autoriteit streeft de LBMA ernaar om de hoogste normen van professionaliteit en ethiek te handhaven binnen de goud- en zilvermarkt. Het is dan ook geen verrassing dat Heraeus, als een erkend lid van de LBMA, deze gedeelde toewijding aan excellentie omarmt.

Door de accreditatie van de LBMA heeft Heraeus niet alleen een internationaal erkende standaard van uitmuntendheid bereikt, maar heeft het ook de betrouwbaarheid van zijn producten versterkt. Gecertificeerde Heraeus goudbaren zijn niet alleen een symbool van vakmanschap en zuiverheid, maar ook van een diepgeworteld engagement voor eerlijkheid en transparantie.

De samenwerking tussen Heraeus en de LBMA verzekert investeerders van de hoogste normen van integriteit en kwaliteit bij elke transactie. Het is een alliantie die de fundamenten van vertrouwen versterkt en investeerders wereldwijd de gemoedsrust geeft om te investeren in de toekomst met volledig vertrouwen in hun beleggingen.

Filosofie van Heraeus

De filosofie van Heraeus gaat verder dan alleen maar het produceren van goud; het strekt zich uit tot het bevorderen van duurzaamheid, ethisch zakendoen en het creëren van waarde voor alle belanghebbenden. Door voortdurend te streven naar excellentie en innovatie, blijft Heraeus een marktleider die de standaard zet voor de rest van de industrie. Met elke gecertificeerde Heraeus goudbaar die wordt verhandeld, wordt het erfgoed van integriteit en excellentie voortgezet, waardoor investeerders wereldwijd vertrouwen hebben in hun financiële toekomst.

De toewijding van Heraeus aan duurzaamheid, ethisch zakendoen en het creëren van waarde voor alle belanghebbenden vormt de kern van haar bedrijfsfilosofie. Heraeus erkent de noodzaak om niet alleen winstgevend te zijn, maar ook om een positieve impact te hebben op de samenleving en het milieu. Daarom streeft het bedrijf ernaar om zijn activiteiten te integreren met duurzame praktijken die de ecologische voetafdruk minimaliseren en sociale verantwoordelijkheid bevorderen.

Duurzaamheid staat centraal in de strategie van Heraeus. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en processen die energie-efficiënt zijn en minder afval produceren, draagt Heraeus actief bij aan het verminderen van haar milieu-impact. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve oplossingen te vinden die niet alleen de kwaliteit van haar producten verbeteren, maar ook de negatieve effecten op het milieu verminderen.

Ethiek vormt de ruggengraat van de bedrijfscultuur van Heraeus. Het bedrijf hanteert strikte normen en richtlijnen voor zakelijk gedrag, die gebaseerd zijn op integriteit, eerlijkheid en respect voor alle belanghebbenden. Heraeus gelooft in het opbouwen van langdurige relaties met klanten, leveranciers, medewerkers en gemeenschappen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en transparantie. Dit vertaalt zich in eerlijke handelspraktijken, eerlijke arbeidsomstandigheden en respect voor de rechten van werknemers in de hele toeleveringsketen. Benieuwd naar andere smelters? Bekijk ook eens Umicore goudbaren kopen.

 

Wat produceert Heraeus?

Als een prominente goudsmelter met een lange geschiedenis van vakmanschap en innovatie, biedt Heraeus een breed scala aan producten die zowel investeerders als industrieën aanspreken. Enkele van de meest populaire producten van dit bedrijf zijn onder andere:

Goudbaren

Heraeus produceert hoogwaardige goudbaren die voldoen aan de strengste normen voor zuiverheid en kwaliteit. Deze goudbaren zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten, variërend van kleinere investeringsmaten tot grotere eenheden, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor zowel individuele beleggers als institutionele klanten. Denk bijvoorbeeld aan 20 gram goud kopen.

Zilverbaren

Naast goudbaren produceert Heraeus ook zilveren baren van uitstekende kwaliteit. Deze baren zijn beschikbaar in verschillende groottes en worden gewaardeerd om hun zuiverheid en vakmanschap. Ze zijn populair bij beleggers die diversificatie zoeken in hun edelmetalenportefeuille door het kopen van zilver.

Platinabaren

Heraeus staat bekend om zijn expertise op het gebied van platina. Zo kunt u hoogwaardige platina baren kopen die voldoen aan de strenge eisen van de markt. Deze baren zijn gewild bij beleggers die op zoek zijn naar alternatieve edelmetalen naast goud en zilver.

Kinebars

Een uniek product van Heraeus zijn de Kinebars, goudbaren met een hologram op de achterkant voor extra veiligheid en authenticatie. Deze baren combineren de traditionele kwaliteit van Heraeus met innovatieve beveiligingsfuncties, waardoor ze populair zijn bij investeerders die waarde hechten aan zowel esthetiek als veiligheid.

Industriële metalen

Naast edelmetalen produceert Heraeus ook een breed scala aan industriële metalen en legeringen die worden gebruikt in diverse industrieën, waaronder elektronica, geneeskunde, automotive en energie. Deze producten worden gewaardeerd om hun consistentie, zuiverheid en prestaties in veeleisende toepassingen.

Samengevat biedt Heraeus een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige edelmetalen en industriële producten die voldoen aan de behoeften van diverse klanten en sectoren wereldwijd. Met een sterke nadruk op kwaliteit, integriteit en innovatie blijft Heraeus een betrouwbare keuze voor investeerders en industrieën die streven naar uitmuntendheid in hun activa en producten.