Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Gram goud kopen

 

Goud, met zijn eeuwenoude status als een bastion van waarde, blijft een van de meest betrouwbare keuzes voor diegenen die op zoek zijn naar stabiliteit en veiligheid in hun investeringen. Het kopen van goud, zelfs in kleine hoeveelheden zoals 1 gram, biedt een unieke combinatie van toegankelijkheid en waardebehoud, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor een breed scala aan investeerders of verzamelaars. Het kopen van 1 gram goud is een beginnende stap om uw vermogen op te bouwen in goud.

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

In een wereld waar de economische zekerheid steeds meer onder druk staat, zoeken slimme investeerders naar betrouwbare manieren om hun vermogen te beschermen en te laten groeien. Een van de meest beproefde methoden is investeren in goud. Maar niet iedereen heeft de middelen of de wens om in grote hoeveelheden te investeren. Hier komt de aantrekkingskracht van 1 gram goud om de hoek kijken. Er zijn voordelen van het kopen van 1 gram goud. Zowel voor beginnende als ervaren investeerders of om het als cadeau te geven.

 

Waarom 1 Gram Goud Kopen?

1 Gram goud maakt investeren in edelmetalen toegankelijk voor een breder publiek. Het is een betaalbare instapmogelijkheid voor degenen die de markt willen betreden zonder meteen een grote som geld te investeren.

Diversificatie

Zelfs een kleine hoeveelheid goud kan helpen bij de diversificatie van een investeringsportfolio, waardoor het risico wordt verminderd zonder de potentie voor rendement significant te beïnvloeden. Zilver kopen kan hiervan ook een optie zijn.

Waardebehoud

Goud staat historisch gezien bekend als een veilige haven tijdens economische onzekerheid. Een investering in 1 gram goud kan dienen als een vorm van financiële verzekering tegen inflatie en valutadevaluatie.

 

Hoe 1 Gram Goud te Kopen

Men kan fysieke 1 gram gouden munten of baren aanschaffen. Bij het kopen van 1 gram goud moet u letten op de zuiverheid van de goudbaar of gouden munt. De meeste 1 gram goudproducten worden in 999 of 9999 zuiver goud gemaakt.

Goudbaren

Deze komen vaak in de vorm van kleine baren of plaatjes, met 1 gram als een gangbare maat. Zorg ervoor dat je baren kiest van gerenommeerde smelterijen of fabrikanten (LBMA). Deze worden door Goudpensioen uitsluitend aangeboden.

Gouden Munten

Kleine gouden munten kunnen een hogere premie hebben vanwege hun verzamelwaarde.

 

Niet alle producten worden met een certificaat geleverd. Dit komt door de extra productiekosten die worden doorberekend. Zo zullen de kosten ten opzichte van een 1 gram stuk goud te groot zijn. Daarom worden niet alle 1 gram goud stukken geleverd met een certificaat van echtheid.