Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Gouden Schildpad muten

 

Ontdek hier de prachtige gouden munten uit de gouden Schildpad series uitgegeven door de New Zealand Mint. Deze serie gekenmerkt door het gedetailleerd ontwerp van een schildpad en deze munten zijn al jaren geliefd onder zowel verzamelaars als goudkopers. Wellicht is het kopen van deze gouden munten voor u ook intressant. Tevens zijn de gouden munten beperkt geslagen en daardoor iets zeldzamer dan andere beleggingskwaliteit gouden munten. De gouden Schildpad munten voor 2013 zijn uitgegeven in Fiji. Vanaf jaar 2014 zijn deze gouden munten uitgegeven door het land Niue. Fiji als Niue zijn een eiland in de Grote Oceaan ten oosten van Australië. 

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Kenmerken van de Schildpad gouden munten

De munten zijn geslagen in goud met een hoge zuiverheid en is een in reeks jaren uitgegeven. Het gewicht van 1 troy ounce is een standaard meeteenheid van edelmetaal en komt overeen met 31,1 gram aan goud. Tevens treft u op de munt zelf het land van uitgifte, Fiji of Niue, jaar van verschijning en de nominale waarde. 

 

De gouden Schildpad munt kopen

Wilt u de gouden Schildpad munt kopen? Dat kan in onze webwinkel. Voor meer informatie over de individuele munten, kunt u de specificaties op de productpagina’s raadplegen. Daar ziet u ook de verwachte levertijd van het product. Bekijk direct de beschikbare munten en plaats veilig en snel uw bestelling bij ons.