Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Niue Schildpad 2023 gouden munt

De 1 Oz Niue Schildpad 2023 gouden munt, geslagen door de New Zealand Mint, is een jaarlijks uitgebrachte schat. Dit meesterwerk eert de majestueuze Taku schildpad in puur goud kopen, waarbij het ontwerp de natuurlijke pracht van de Stille Oceaan vastlegt. Met een gewicht van 1 troy ounce en een zuiverheid van 999,9 goud, belichaamt de munt vakmanschap en intrinsieke waarde, waardoor het een onmisbaar pronkstuk is voor goudkopers en verzamelaars.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
GMNITU1T23
€ 2.481,54
Producent
  • New Zealand Mint

Laat uzelf betoveren door de schoonheid van de 1 Oz Niue Schildpad 2023 gouden munt, een meesterwerk geslagen door de New Zealand Mint. Deze jaarlijkse uitgave is geen alledaags verzamelobject, maar eerder een eerbetoon aan de majestueuze Taku schildpad, die elk jaar in al zijn glorie wordt vereeuwigd wanneer u kiest voor gouden munten kopen.


New Zealand Mint: vakmanschap uit het land van de lange witte wolk

Deze indrukwekkende munt is het resultaat van het vakmanschap van de New Zealand Mint, gevestigd in Auckland. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1967, staat deze muntproducent bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Elke munt die hun atelier verlaat, draagt het stempel van excellentie uit het 'Land van de Lange Witte Wolk'.


Een jaarlijkse traditionele uitgave

De 1 Oz Niue Schildpad 2023 gouden munt maakt deel uit van een traditie van jaarlijkse uitgaven. Elk jaar wordt deze munt opnieuw gelanceerd met hetzelfde herkenbaar ontwerp, waardoor verzamelaars en bewonderaars de kans krijgen om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan muntenverzameling.


Een zeeschildpad in zijn element

Het ontwerp van deze munt vangt de essentie van de Stille Oceaan met een afbeelding van een Taku schildpad die sierlijk door het water glijdt. Het ontwerp is een eerbetoon aan de natuurlijke pracht van de onderwaterwereld, waar deze iconische zeeschildpad zich thuis voelt.


De Taku schildpad: majestueuze zeereiziger

De Taku schildpad, ook bekend als de Hawksbill-schildpad, is een majestueuze zeereiziger die de wateren van de Stille Oceaan doorkruist. Met zijn opvallende schild met prachtige patronen en gekromde bek is de Taku schildpad een intrigerende en gracieuze bewoner van de oceaan. Deze schildpad speelt een essentiële rol in het mariene ecosysteem en staat symbool voor volharding en langdurige schoonheid.


Een gouden prachtstuk: 1 troy ounce van zuiverheid

De 1 Oz Niue Schildpad 2023 gouden munt weegt 1 troy ounce, wat overeenkomt met 31,1 gram. Vervaardigd met een onberispelijke zuiverheid van 999,9 goud, straalt deze munt niet alleen esthetische pracht uit, maar belichaamt ze ook intrinsieke waarde. Met een schitterende combinatie van gewicht en zuiverheid is deze munt een eerbetoon aan vakmanschap en kostbaar edelmetaal.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantNew Zealand Mint
HerkomstNiue
MetaalGoud
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2023
Nominale waardeNZ$ 250,-
Diameter (mm)32,1
Dikte (mm)2,8
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Niue Schildpad 2023 gouden munt