Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Somalische Olifant gouden munten zijn afkomstig van de Duitse Bavarian Mint als onderdeel van hun African Wildlife series. Deze gouden munten staan dan ook volledig in het teken van de Afrikaanse olifant. Elk jaar opnieuw wordt het beest opgenomen in een nieuw en uniek ontwerp. Deze ontwerpen laten de olifant zien in zijn natuurlijke omgeving en wisselt af met het afbeelden van een enkel olifant en een olifantenfamilie. Op de keerzijde van deze gouden munt wordt het Wapen van Somalië afgebeeld.

Waarom de Somalische Olifant gouden munt kopen?
Volgens de Bavarian Mint zou deze gouden munt zelfs als wettelijke betaalmiddel in het land gelden, dit is echter nooit bevestigd door de centrale bank van Somalië. Maar het lijkt bijna ondenkbaar dat men deze prachtige munt ook daadwerkelijk als betaalmiddel zou willen inzetten – zijn intrinsieke goudwaarde is namelijk vele malen hoger dan de toegeschreven 1000 Shillings. Een munt om te koesteren of om uw goudportefeuille mee te verrijken.

Somalische Olifant gouden munten direct bestellen
U koopt bij Goudpensioen direct en veilig de gouden munten uit de Somalische Olifant serie. Voeg een of meerdere van deze prachtige gouden munten vandaag nog aan uw goudverzameling toe. Specificaties over elke munt treft u op de verschillende productenpagina’s.