Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Goudpensioen biedt u de mogelijkheid om palladium te kopen van fabrikanten die voldoen aan de eisen van de London Platina and Palladium Market (L.P.P.M.).  Voorbeelden van erkende producenten zijn Degussa, Heraeus en Umicore. Deze palladium baren blijven voor u makkelijk te verhandelen over de hele wereld. Wie op zoek is naar een alternatief voor zilver of goud kan door te kiezen voor palladium een zeer waardevol stuk edelmetaal kopen.

Palladium baren kopen in diverse gewichten
U kunt palladium baren kopen in verschillende gewichten. Kleine palladium baren kunnen interessant zijn voor beginnend kopers. Grote baren hebben een hoger aanschafprijs maar u ontvangt naar verhouding ook meer edelmetaal . Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie van palladium baren in verschillende gewichten te kopen, zo kunt u later uw edelmetaal weer in delen te verkopen.

Good Delivery palladium baren kopen
Palladium baren afkomstig van L.P.P.M. geaccrediteerde bedrijven worden omschreven als Good Delivery baren. Dit houdt in dat deze baren van 99.95% zuiver palladium bevatten. Op de baren kunt u tevens de naam van de fabrikant aflezen samen met een vermelding van het gewicht en de zuiverheid. Houd wel rekening dat BTW betaalt u over het kopen van palladium.