Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Overige goudproducten kopen

Hier vindt u uiteenlopende producten van goud die niet specifiek vallen onder de categorieën goudbaren of gouden munten. Zo kunt u hier onder andere goud granulaat vinden. Dit is een product dat gebruikt wordt door goudsmeden en waar goudbaren van worden gegoten.

koop goud overige

Wilt u overige goudproducten kopen? De producten die u op deze pagina treft, kunnen van tijd tot tijd verschillen. Zoekt u iets specifieks? Bekijk ook de verschillende productcategorieën of gebruik de zoekfunctie.

Overige goudproducten van hoge kwaliteit

De producten die u ziet kunt u direct bestellen via onze webwinkel. Op de productpagina leest u een gedetailleerde omschrijving. Verder vindt u uitleg over de zuiverheid, het gewicht en de afkomst van het goud. Goudpensioen verkoopt uitsluitend goud waarvan wij de kwaliteit kunnen waarborgen zo kunt u uw goudproduct in de toekomst weer makkelijk verhandelen. Dit betekent dat de producten afkomstig zijn van een edelmetaalbedrijf of munt die aan de hoge kwaliteitseisen van de  London Bullion Market Association (LBMA) voldoen. Deze organisatie is opgericht met als doel de kwaliteit in de zilver- en goudbranche te waarborgen.


De prijs van goud

overig goud kopen

Omdat de goudprijs voortdurend in beweging is, heeft dit invloed op de prijs van de overige goudproducten die u hier ziet. Wanneer de goudprijs stijgt, stijgt hiermee ook de waarde van het goudproduct. U zet de prijs vast op het moment dat u een bestelling bij ons plaatst en afrekent. Goed om te weten: Bij ons koopt u beleggingskwaliteit goud, dit is goud geslagen in een zeer hoge gehalte, meestal 24-karaat zuiverheid (bijvoorbeeld 99,99).

Direct online goud kopen of bezoek onze winkel op afspraak

Bij Goudpensioen koopt u eenvoudig meest verkocht goud direct in onze webshop of in onze winkel in Amsterdam. Dit biedt u de volgende mogelijkheden en voordelen:

Goud kopen online
- 24/7 uw bestelling plaatsen en secuur afrekenen via online bankieren.

- Kies voor verzekerd verzending naar uw adres of ophalen in onze winkel.
- Geen servicekosten en altijd uw eigen accountgegevens bij de hand.

Goud kopen in onze winkel
- Makkelijk te bereiken locatie in Amsterdam De Pijp.

- Ervaar onze persoonlijke service in een beveiligde omgeving.
- Betaal in de winkel en neem voorradige producten direct mee.


Meer weten over goud kopen?

Als het om goud kopen gaat, is de keuze reuze. Bij ons vindt u altijd het goudproduct dat helemaal bij uw specifieke wensen past. Mocht u uw gewenst product hier niet kunnen vinden, raden wij u aan om gebruik te maken van onze zoekfunctie. Wij begrijpen dat u wellicht nog met vragen zit – hiervoor kunt u terecht bij onze veelgestelde vragen.