Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Waarom zilverbaren kopen?

 

Wie fysiek zilver wil kopen, kan kiezen voor zilverbaren. Bij Goudpensioen kunt u zilverbaren kopen. Zilverbaren kunt u kopen in verschillende gewichten, van tientallen grammen tot enkele kilo's. Een zilverbaar kunt u al kopen vanaf 1 gram. Ontdek hier meer over zilverbaren kopen!

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Dit zijn de 4 voordelen van zilverbaren kopen

De reden achter het kopen van zilverbaren kan voor iedere koper anders zijn. Toch zijn er een aantal voordelen waar u rekening mee kunt houden bij het maken van uw keuze voor zilverbaren:

 1. Zilverbaren bieden u de mogelijkheid om zilver in vele verschillende gewichten aan te kopen.
 2. U koopt een beleggingsproduct dat wereldwijd te verhandelen is.
 3. Uw zilverbaren worden meer waard zodra de zilverprijs stijgt.
 4. Verkoop uw zilver waar en wanneer u wilt tegen actuele inkoopprijzen.

 

 

Goedkope zilverbaren?

Als u op zoek bent naar goedkoop zilverbaren, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u puur zilver koopt. Zilverbaren zijn een populaire keuze onder zowel zakelijke beleggers als individuele beleggers, omdat ze een relatief gemakkelijke manier bieden om blootstelling te krijgen aan de zilverprijs.

Als u zilverbaren koopt, moet u er rekening mee houden dat ze belast kunnen worden. In sommige landen, zoals de Verenigde Staten, zijn zilverbaren onderworpen aan belastingen, terwijl munten vaak vrijgesteld zijn. Dit kan een belangrijke overweging zijn bij het bepalen van welke vorm van zilver u wilt kopen.

Het is ook belangrijk om te zoeken naar zilverbaren van de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat u moet letten op de zuiverheid van het zilver en de reputatie van de fabrikant. Zilverbaren van hoge kwaliteit kunnen een hogere premie hebben, maar ze bieden ook meer zekerheid en waarde op de lange termijn. Wij verkopen alleen zilverbaren van hoogwaardige kwaliteit.

Het kopen van zilverbaren kan een verstandige keuze zijn voor beleggers die willen profiteren van de stijgende zilverprijs. Zorg ervoor dat u de juiste beslissingen maakt door te kiezen voor puur zilver en zilverbaren van de hoogste kwaliteit, en vergeet niet rekening te houden met eventuele belastingen.

 

Wat zijn 'Good Delivery' zilverbaren?

Bij ons koopt u uitsluitend 'Good Delivery' zilverbaren die afkomstig zijn van een door de London Bullion Market Association (LBMA) erkend edelmetaalbedrijf, zoals Umicore, Valcambi, en Royal Canadian Mint. De ‘Good Delivery' status kunt u beschouwen als een keurmerk dat strenge eisen stelt aan de productie en de zuiverheid van zilverbaren. Voor u betekent dit een garantie van authenticiteit en dat u uw zilverbaren overal ter wereld met gemak kunt verhandelen.

 

Zilverbaren versus zilveren munten

Vraagt u zich af of zilverbaren of zilveren munten kopen de beste optie voor is? Dat is heel begrijpelijk, want wellicht zijn de verschillen tussen deze twee producttypen voor de nog niet zo ervaren kopen meteen duidelijk. Lees er meer over in dit artikel: Zilveren munten of zilverbaren kopen?

 

De zuiverheid van het zilver

Zilverbaren kopen betekent het aanschaffen van beleggingskwaliteit fysiek zilver. Dat wil zeggen: het hoogste gehalte zilver. Dit herkent u aan de vermelding van 999 of zelfs 999,9 en vindt u terug op de baar, samen met gegevens over het gewicht en smelter. Bekijk per product alle specificaties en kies voor een zilverbaar die helemaal aansluit bij uw wensen.

 

De gewichten van zilverbaren

Zilverbaren worden in zeer veel verschillende standaardgewichten geproduceerd. Van kleine baartjes die met gemak in uw broekzak passen tot zware broodjes van een kilo of meer. In het volgende overzicht ziet u de verkrijgbare mogelijkheden:

 • Kleine baartjes: van 1 gram tot 100 gram zilverbaren
 • Medium baartjes: 250 gram, 10 troy Oz (311 gram), 500 gram
 • Zware baartjes: 1 kilo, 5 kilo en meer

 

Wat is het verschil tussen een zilverbaar en een Combibar?

In ons assortiment treft u naast de bekende zilverstaven ook baren die plat zijn geslagen en ontworpen om eventueel in kleinere delen verhandeld te worden. Dit soort zilverbaren worden Combibaren genoemd en worden onder zilverkopers steeds populairder. In de meeste gevallen treft u deze baren in lichtere gewichten aan, meestal 100 gram, zodat deze uiterst handzaam zijn en makkelijk verdeeld kunnen worden. Het geheel kan dan afgebroken worden in individuele zilverbaartjes van bijvoorbeeld 1 gram elk. Ook bestaan er zilveren breekbaartjes van 10 gram. Deze zilverbaartjes zijn zeer in trek. Op ieder baartje treft u stempels van de smelter die het gehalte en gewicht aanduiden – echte mini zilverbaartjes dus!

 

Wat zijn de best verkopende zilverbaren?

Anders dan goud, kiezen de meeste zilver kopers voor zilverbaren van een troy ounce of groter. Dit heeft vooral te maken met het prijsverschil tussen de twee edelmetalen. Zilver is, gezien de relatief lage koers, toegankelijker dan goud, waardoor het vaak aantrekkelijker is om zwaardere baren te kiezen. Ongeacht welk gewicht u kiest, betaalt u altijd in de premie de maakkosten van het product. Dit maakt het kiezen voor kleinere baren juist minder voordelig. Bent u benieuwd naar de bestverkopende zilverproducten? Neem dan ook een kijkje onder Meest Verkocht Zilver.

 

Zilverbaar kopen kan direct en snel – online of in Amsterdam

Wilt u bij ons zilverbaren bestellen? U kunt op twee eenvoudige manieren zilver kopen, namelijk online in onze webshop of in onze winkel in Amsterdam. Bekijk hier alle beschikbare zilverbaren en kies het product dat bij uw budget en bij uw wensen past. In slechts een paar klikken plaatst u uw zilverbaar bestelling online. Zilverbaren kopen is bij ons eenvoudig, secuur en snel. U treft een breed assortiment zilverbaren in verschillende uitvoeringen. Koop vandaag uw zilverbaren met de volgende voordelen:

Voordelen zilverbaren kopen online

 • Dag en nacht bestellen en secuur betalen via online bankieren.
 • Kies voor verzekerde verzending naar uw adres of haal zelf op in onze winkel.
 • Geen servicekosten en altijd uw eigen accountgegevens bij de hand.


Voordelen zilverbaren kopen in onze winkel

 • Makkelijk te bereiken locatie in Amsterdam De Pijp.
 • Ervaar onze persoonlijke service in een beveiligde omgeving.
 • Betaal in de winkel en neem direct voorradige producten mee.

 

Hoe werkt online zilverbaren kopen?

 • U kiest het gewenst aantal zilverbaren direct in onze webshop.
 • Kies voor verzending of voor Click & Collect.
 • De bestelling betaalt u direct en veilig via internetbankieren.
 • Uw producten worden discreet en veilig bezorgd of haalt u zelf bij ons op.

 

Hoe koop ik zilverbaren in jullie winkel?

 • Plan uw bezoek aan onze winkel
 • Bezoek ons tijdens openingsuren
 • De prijs wordt vastgezet tijdens uw bezoek aan onze winkel inclusief toeslag.

 

Meer weten over zilverbaren kopen?

Meer weten over zilverbaren kopen? Wilt u nog meer informatie over onze dienstverlening of productaanbod? Bekijk dan ook onze veelgestelde vragen pagina, die duidelijk uitleg geeft over de belangrijkste zaken van bestellen tot levering.