Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Waarom zilverbaren kopen?

 

Wie fysiek zilver in een handzame formaat wil kopen, kan kiezen voor zilverbaren. Bij Goudpensioen kunt u zilverstaven kopen in verschillende gewichten, van tientallen grammen tot enkele kilo’s. Dat is heel prettig want zo wordt puur zilverbaren kopen voor ieder budget toegankelijk. Een zilverbaartje kunt u al kopen vanaf een gram. Deze worden dan aangeboden in een breekbaar van 100 gram. Welke u in kleinere zilverbaartjes van 1 gram kunt breken. Door zilverbaren te kopen zet u uw geld om in fysiek edelmetaal voor financieel onzekere tijden of om als spaardoel voor later. Ontdek in deze categorie zilverbaren afkomstig van verschillende producenten en gegoten in het puurste zilver.

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Dit zijn de 4 voordelen van zilverbaren kopen

De reden achter het kopen van zilverbaren kan voor iedere koper anders zijn. Toch zijn er een aantal voordelen waar u rekening mee kunt houden bij het maken van uw keuze voor zilverbaren:

1.       Zilverbaren bieden u de mogelijkheid om zilver in vele verschillende gewichten aan te kopen.

2.       U koopt een beleggingsproduct dat wereldwijd te verhandelen is.

3.       Uw zilverbaren worden meer waard zodra de zilverprijs stijgt.

4.       Verkoop uw zilver waar en wanneer u wilt tegen actuele inkoopprijzen.

Wat zijn ‘Good Delivery’ zilverbaren?

Bij ons koopt u uitsluitend ‘Good Delivery’ zilverbaren die afkomstig zijn van een door de London Bullion Market Association (LBMA) erkend edelmetaalbedrijf, zoals Umicore, Valcambi, Heraeus en Royal Canadian Mint. De ‘Good Delivery’ status kunt u beschouwen als een keurmerk dat strenge eisen stelt aan de productie en de zuiverheid van zilverbaren. Voor u betekent dit een garantie van authenticiteit en dat u uw zilverbaren overal ter wereld met gemak kunt verhandelen.

Zilverbaren versus zilveren munten

Vraagt u zich af of zilverbaren of zilveren munten kopen de beste optie voor is? Dat is heel begrijpelijk want wellicht zijn de verschillen tussen deze twee producttypen voor de nog niet zo ervaren kopen meteen duidelijk. Lees er meer over in dit artikel: Zilveren munten of zilverbaren kopen?


De zuiverheid van het zilver

Zilverbaren kopen betekent het aanschaffen van beleggingskwaliteit fysiek zilver. Dat wil zeggen: het hoogste gehalte zilver. Dit herkent u aan de vermelding van 999 of zelfs 999,9 en vindt u terug op de baar samen met gegevens over het gewicht en smelter. Bekijk per product alle specificaties en kies voor een zilverbaar dat helemaal aansluit bij uw wensen.

 

De gewichten van zilverbaren

Zilverbaren worden in zeer veel verschillende standaardgewichten geproduceerd. Van kleine baartjes die met gemak in uw broekzak passen tot zware broodjes van een kilo of meer. In het volgende overzicht ziet u de verkrijgbare mogelijkheden:

Kleine baartjes: v.a. 1 gram tot 100 gram zilverbaren
Medium baren: 250 gram, 10 troy Oz (311 gram), 500 gram
Zware zilverbaren: 1 kilo, 5 kilo en meer

 

Wat is het verschil tussen een zilverbaar en een Combibar?

In ons assortiment treft u naast de bekende zilverstaven ook baren die plat zijn geslagen en ontworpen om eventueel in kleinere delen verhandeld te worden. Dit soort zilverbaren worden Combibaren genoemd en worden onder zilverkopers steeds populairder. In de meeste gevallen treft u deze baren in lichtere gewichten aan, meestal 100 gram, zodat deze uiterst handzaam zijn en makkelijk verdeeld kunnen worden. Het gehaal kan dan afgebroken worden in individuele zilverbaartjes van bijvoorbeeld 1 gram elk. Ook bestaan er zilveren breekbaartjes van 10 gram. Deze zilverbaartjes zijn zeer in trek. Op ieder baartje treft u stempels van de smelter die het gehalte en gewicht aanduiden – echte mini zilverbaartjes dus!

 

Wat zijn de bestverkopende zilverbaren?

Anders dan goud, kiezen de meeste zilverkopers voor zilverbaren van een troy ounce of groter. Dit heeft vooral te maken met het prijsverschil tussen de twee edelmetalen. Zilver is, gezien de relatief lage koers, toegankelijker dan goud waardoor het vaak aantrekkelijker is om zwaardere baren te kiezen. Ongeacht welk gewicht u kiest, betaalt u altijd in de premie de maakkosten van het product. Dit maakt het kiezen voor kleinere baren juist minder voordelig. Bent u benieuwd naar de bestverkopende zilverproducten? Neem dan ook kijkje onder Meest Verkocht Zilver.

 

Baarzilver kopen kan direct en snel – online of in Amsterdam

Wilt u bij ons zilverbaren bestellen? U kunt op twee eenvoudige manieren zilver kopen, namelijk online in onze webshop of op afspraak in onze winkel in Amsterdam. Bekijk hier alle beschikbare zilverbaren en kies het product dat bij uw budget en bij uw wensen past. In slechts een paar klikken plaatst u uw zilverbestelling online, of kom direct kopen in onze winkel. Zilverbaren kopen is bij ons eenvoudig, secuur en snel. U treft een breed assortiment zilverbaren in verschillende uitvoeringen. Koop vandaag uw zilverbaren met de volgende voordelen:

 

Voordelen zilverbaren kopen online
- Dag en nacht bestellen en secuur betalen via online bankieren.
- Kies voor verzekerd verzending naar uw adres of haal zelf op in onze winkel.
- Geen servicekosten en altijd uw eigen accountgegevens bij de hand.

Voordelen zilverbaren kopen in onze winkel
- Makkelijk te bereiken locatie in Amsterdam De Pijp.
- Ervaar onze persoonlijke service in een beveiligde omgeving.
- Betaal in de winkel en neem direct voorradige producten met u mee.

 

Hoe werkt online zilverbaren kopen?

  • U kiest het gewenst aantal zilverbaren direct in onze webshop.
  • Kies voor verzending of voor Click & Collect.
  • De bestelling betaalt u direct en veilig via internetbankieren.
  • Uw producten worden discreet en vellig bezorgd of haalt u zelf bij ons op.


Hoe koop ik zilverbaren in jullie winkel?

  • Plan uw bezoek aan onze winkel
  • Bezoek ons tijdens openingsuren
  • De prijs wordt vastgezet tijdens uw bezoek aan onze winkel inclusief toeslag.

-     

Meer weten over zilverbaren kopen?

Wilt u nog meer informatie over onze dienstverlening of productaanbod? Bekijk dan ook onze veelgestelde vragen pagina, die duidelijk uitleg geeft over de belangrijkste zaken van bestellen tot levering.