Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

100 gram zilverbaar Umicore

Wilt u ook 100 gram Umicore zilverbaar kopen. Deze zilverbaar wordt direct geleverd van de smelter en is voorzien van de officiële stempels en verpakt in een plastic. Umicore is een LBMA geaccrediteerde smelter waardoor een altijd kwaliteit zilverbaren krijgt. Aanvullende gegevens over dit artikel treft u onder het tabje "Extra Informatie".

In voorraad

In voorraad

SKU
ZBU100
€ 144,38
  • Koop 10 voor € 143,17 per stuk en bespaar 0.8%
  • Koop 20 voor € 141,96 per stuk en bespaar 1.7%
Producent

De 100 gram zilverbaar is een product afkomstig van het smeltbedrijf Umicore. U ontvangt een nieuw geperste baar met een zuiverheid van 999/1000 puur zilver. Met een gewicht van 100 gram zilver kunt u uw zilververzameling op een diverse manier uitbreiden. In ons assortiment treft u overigens zilverbaren in een reeks gewichten vanaf een baartje van 10 gram tot aan een gigantische 31 kilo wegende zilverbaar.

LBMA-kwaliteit 100 gram zilverbaar
Deze zilverbaar wordt geproduceerd door een London Bullion Market Association (LBMA) geaccrediteerde smelter. Dit houdt in dat de zuiverheid en het gewicht van het zilver erkend zijn en dat het product zonder inspectie wereldwijd weer verhandeld kan worden. Op het baartje zelf treft u de officiele stempels aan van Umicore samen met gegevens over de zuiverheid en het gewicht van het zilver.

Bestel nu uw 100 gram zilverbaar van Umicore
U koopt eenvoudig en veilig de 100 gram zilverbaar in onze webwinkel. Betalen gaat makkelijk en veilig via iDeal of met een bancaire spoedoverboeking. Kies er vervolgens voor verzekerde verzending of om uw aankoop persoonlijk op te komen halen in onze winkel. Op ons adres in Amsterdam bent u ook zonder afspraak welkom om zilverbaren direct aan te schaffen. Kijkt u voor aanvullende gegevens en beschikbaarheid onder het tabje “Extra Informatie.”

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een plastic verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Umicore
Herkomst België
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 100 gram
Zuiverheid 999
Breedte (mm) 55
Hoogte (mm) 31
Dikte (mm) 6
Verpakking Plastic
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:100 gram zilverbaar Umicore