Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zilveren muntbaren zijn munten in een baarvorm. Ofwel een zilverbaar voorzien van een officiële muntstempel. Deze munten zijn dan ook een wettig betaalmiddel in het land van herkomst. Deze zilveren muntbaren zijn een uitstekend alternatief voor beleggers en verzamelaars die zilver wensen te kopen in baarvorm zonder het hoge BTW tarief. Daarnaast zijn zilveren muntbaren makkelijk te stapelen en op te slaan. Zo kunt u uw verzameling op een zeer diverse wijze uitbreiden.

Puur zilver muntbaar kopen
De zuiverheid van deze muntbaren is minstens 99,9% puur zilver. Afhankelijk van welk muntbaar u kiest, wordt het zilver gegoten door Umicore, een wereldberoemd en L.B.M.A. erkend edelmetaalbedrijf. Andere muntbaren worden bijvoorbeeld door Heimerle Meule vervaardigd, dit is een van de grootste edelmetaalbedrijven van Europa en eveneens een L.B.M.A. smelter. U bent hierdoor gegarandeerd van kwaliteitszilver en van een product dat tot een zeer hoge standaard is afgewerkt.

Direct uw zilveren muntbaar kopen
Ons aanbod zilver muntbaren treft u hier. De baren zijn al verkrijgbaar in verschillende gewichten. Op de individuele productpagina’s kunt u informatie vinden met betrekking tot onder andere de afmeting en levertijd van de zilveren muntbaar die u wenst te bestellen. U kunt dan ook meteen uw order plaatsen door het product toe te voegen aan uw winkelwagen.