Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Gouden Chinese Panda Munten

 

De eerste gouden Chinese Panda munt werd in 1982 geslagen. De oudere Chinese Panda munten worden geslagen in de volgende gewichten: 1/20, 1/20, 1/4, 1/2, 1 en 5 troy ounce en 1 kilogram. Sinds 2016 wordt de gouden Chinese Panda munten serie geslagen in de nieuwe gewichten van 1 gram, 3 gram, 8 gram, 15 gram en 30 gram. Jaarlijks is de opdruk aan de voorzijde anders waardoor deze munten zeer gewild zijn onder verzamelaars. Hierdoor is gouden munten kopen intressant. De Chinese Panda is de officiële gouden munt van Volksrepubliek China. 

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Jaarlijks een nieuwe Chinese Panda gouden munt

De Chinese Panda wordt gekenmerkt door het feit dat de gouden munt elk jaar van een nieuw ontwerp wordt voorzien. De Chinese reuze panda, symbool van China, staat er altijd in de spotlights. Soms zien wij een enkele panda of een aantal dieren bij elkaar. Alleen in het jaar 2001 en 2002 bleef het design onveranderd. Op de achterkant van de gouden Panda munten is een afbeelding te zien de bekende Temple of Heaven in Beijing. Dit complex werd door de eeuwen heen bezocht door de keizers van de Ming en Qing dynastieën voor jaarlijkse gebed aan de hemel voor goede oogst.

 

Gouden Chinese Panda munt kopen

De Chinese Panda is een bekende Chinese beleggingsmunt die geproduceerd wordt door een aantal Chinese munten. Het is een puur gouden munt met een zuiverheid van 999/1000. Wilt u de gouden Chinese Panda kopen? Dat kan direct online. Bekijk hier alle mogelijkheden en reken veilig en vertrouwd af. Het is ook mogelijk om gouden munten te kopen in onze winkel in Amsterdam. Buitenom gouden munten hebben wij een uitgebreide assortiment goudbaren