Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

30 gram Chinese Panda 2024 gouden munt

De 30 gram Chinese Panda 2024 gouden munt kopen belichaamt niet alleen de zuiverheid van goud, maar ook de diepte van culturele symboliek en artistieke grootsheid. Als de veertigste editie in de langlopende serie vertegenwoordigt deze munt een tijdloze aantrekkingskracht en een verbindende schakel met de Chinese cultuur. Met een beperkte oplage van 1.000.000 stuks wereldwijd is het niet slechts een investering in goud, maar ook in een stukje geschiedenis en cultureel erfgoed.

5 - 10 werkdagen levertijd

5 - 10 werkdagen levertijd

SKU
GMCHPA30G24
€ 1.993,60
  • Koop 5 voor € 1.992,60 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 10 voor € 1.991,60 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 25 voor € 1.990,60 per stuk en bespaar 0.2%
  • Koop 50 voor € 1.989,60 per stuk en bespaar 0.2%

Dit is de 30 gram Chinese Panda 2024 gouden munt, een schitterend eerbetoon aan de rijke traditie van de Chinese Panda serie. Deze munt, met een zuiverheid van 999 goud kopen, vertegenwoordigt de veertigste editie van deze prestigieuze serie. Elk jaar verrast deze collectie met een nieuw ontwerp van een panda, en voor 2024 schittert een indrukwekkende afbeelding van een volwassen reuzenpanda met haar jong.


De veertigste editie van de wereld van Panda munten

De 30 gram Chinese Panda 2024 gouden munt markeert met trots de veertigste verjaardag van de befaamde Chinese Panda serie. Sinds haar introductie in 1983 heeft deze serie een iconische status verworven in de wereld van muntverzamelingen. Het is niet alleen een uiting van vakmanschap, maar ook een reis door de evolutie van de Chinese cultuur en symboliek. Met een jaarlijks veranderend ontwerp weerspiegelt elke munt in deze serie de artistieke visie van getalenteerde ontwerpers en de diepgaande symboliek die diep geworteld is in de Chinese traditie.


999 puur goud kopen: een zekere belofte van kwaliteit en waarde

Een opvallend kenmerk van de 30 gram Chinese Panda 2024 gouden munt is de uitzonderlijke zuiverheid. Met een goudgehalte van 999, wat staat voor 99,9%, onderstreept deze munt de hoogste standaard van zuiverheid en kwaliteit. Deze puurheidvertegenwoordigt een belofte van excellentie en precisie die het Chinese munthuis in al haar creaties nastreeft. Het is een combinatie van artistieke allure en materiële pracht die deze munt tot een uniek pronkstuk maakt voor iedere verzamelaar.


Het ontwerp van de 30 gram Chinese Panda gouden munt

Voor het jaar 2024 schittert een ontroerend tafereel op de 30 gram Chinese Panda gouden munt: een volwassen reuzenpanda omhelst liefdevol haar jong. Dit aangrijpende beeld is niet alleen een symbolische weergave van de tedere ouder-kind relatie, maar ook een eerbetoon aan de inspanningen voor het behoud van deze bedreigde diersoort. De reuzenpanda, als nationaal symbool van China, is niet enkel een dier; het is een geliefde mascotte die wereldwijd bewondering oogst. Haar afbeelding op deze munt belichaamt de diepgaande connectie tussen natuur, cultuur en de bevolking van China.


De symboliek van de Panda in China

In de rijke geschiedenis van China staat de reuzenpanda symbool voor harmonie, welvaart en nationale trots. Meer dan slechts een schattig dier, is de panda een icoon met diepe culturele wortels. De afbeelding op de 30 gram Chinese Panda 2024 gouden munt vertegenwoordigt niet alleen de tedere relatie tussen mens en natuur, maar onderstreept ook het belang van biodiversiteit en het behoud van bedreigde diersoorten. De panda staat voor een diepgaande connectie tussen de natuurlijke wereld en de menselijke samenleving, en dit komt tot uiting in de symboliek van deze prachtige munt.


Beperkte oplage: slechts 1.000.000 munten wereldwijd

Een ander opmerkelijk aspect van de 30 gram Chinese Panda 2024 gouden munt is de beperkte oplage. Met slechts 1.000.000 exemplaren wereldwijd wordt de exclusiviteit van deze munt benadrukt. Dit maakt niet alleen elke munt een kostbaar bezit voor verzamelaars, maar vertegenwoordigt ook een kans op waardevermeerdering in de toekomst. Opmerkelijk is dat de 30 gram variant de meestverkochte gouden munt uit de pandaserie is, die ook bestaat uit kleinere gewichten, waaronder 3 gram, 8 gram, en 15 gram.


Goud als tastbare zekerheid

Naast de esthetische en culturele waarde biedt de 30 gram Chinese Panda 2024 gouden munt ook een solide investeringsmogelijkheid. Goud heeft eeuwenlang zijn waarde behouden en dient als een tastbare zekerheid die minder gevoelig is voor marktvolatiliteit. Als fysiek bezit biedt deze munt niet alleen een veilige haven voor uw vermogen, maar ook een kans om te genieten van de schoonheid en symboliek die het met zich meebrengt.


Andere Chinese Panda 2024 gouden munten

1 gram Chinese Panda 2024 gouden munt
3 gram Chinese Panda 2024 gouden munt
8 gram Chinese Panda 2024 gouden munt
15 gram Chinese Panda 2024 gouden munt


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantShanghai Mint
HerkomstChina
MetaalGoud
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal30 gram
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2024
Nominale waardeCNY 500,-
Diameter (mm)32
Dikte (mm)2,7
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
Levertijd5 - 10 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:30 gram Chinese Panda 2024 gouden munt