Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Overige goudbaren kopen

 

Hier treft u ons assortiment overige goudbaren kopen afkomstige van overige wereldbekende goudproducenten. Onder deze selectie bevinden zich niet alleen de traditionele goudbaren, maar ook innovatieve producten zoals gouden muntbaren en de CombiBar. De CombiBar onderscheidt zich doordat deze is ontworpen om in kleinere stukken te breken, wat het bijzonder aantrekkelijk maakt voor beleggers die waarde hechten aan flexibiliteit. Deze afgebroken stukken kunnen ook afzonderlijk worden verkocht, wat een extra dimensie van verhandelbaarheid toevoegt. Ons wisselende aanbod biedt u een breed scala aan keuzes, waardoor u in staat bent om uw investering in goudbaren optimaal af te stemmen op uw specifieke behoeften.

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Koop goudbaren overig

Groot assortiment goudbaren

Goudpensioen heeft een groot assortiment goudbaren. Wat voor soort goudbaar u kiest, is afhankelijk van uw wensen. Zo zijn grote goudbaren vaak de voordeligste manier om een goudinvestering te doen. Kleinere baren en producten als de CombiBar bieden u echter als koper veel flexibiliteit. Veel kopers van goudproducten vinden het prettig om een zo gevarieerd mogelijk portefeuille op te bouwen. De keuze voor een specifieke goudbaar hangt af van uw persoonlijke wensen en financiële doelen omtrent goud kopen.


Flexibiliteit in kleine goudbaren

Kleinere goudbaren, zoals die van 2.5 gram, 10 gram of 20 gram, bieden daarentegen een aanzienlijke mate van flexibiliteit. Deze flexibiliteit komt voort uit de lagere eenheidsprijs, waardoor ze toegankelijker zijn voor een breder publiek. Bovendien zijn deze kleinere baren makkelijker te verhandelen en te verkopen in kleine hoeveelheden. Dit kan bijzonder nuttig zijn in situaties waarin u snel een deel van uw investering liquide wilt maken zonder dat u gedwongen bent een grote goudbaar te verkopen. Producten zoals de CombiBar, die uit kleinere afbreekbare stukken bestaat, verhogen deze flexibiliteit nog verder. Elk afgebroken stuk kan afzonderlijk worden verhandeld, wat een unieke mogelijkheid biedt om uw goudbezit aan te passen aan veranderende marktomstandigheden of persoonlijke financiële behoeften.


Prijsbewust kopen van grotere goudbaren

Hoewel de flexibiliteit van kleinere goudbaren aantrekkelijk is, zijn grotere goudbaren vaak de meest prijsbewuste keuze voor serieuze investeerders. Grotere baren, zoals die van 100 gram, 250 gram of zelfs 1 kilogram, worden doorgaans aangeboden tegen een lagere premie per gram. Dit betekent dat, hoewel de initiële uitgave hoger is, de totale kosten per gram goud lager zijn in vergelijking met de kosten van meerdere kleinere baren. Voor beleggers die hun goudbezit als een lange termijn investering beschouwen, biedt dit een significante kostenbesparing. Bekijk eens de opties onder de categorie Umicore goudbaar kopen.


Een gevarieerde beleggingsportefeuille

Veel beleggers streven ernaar een zo gevarieerd mogelijke portefeuille op te bouwen. Dit geldt niet alleen voor traditionele beleggingsproducten zoals aandelen en obligaties, maar ook voor edelmetalen zoals goud. Een gediversifieerde portefeuille van goudbaren kan helpen om risico's te spreiden en het vermogen te beschermen tegen economische onzekerheden. Door te investeren in zowel grote als kleine goudbaren, kunt u profiteren van de voordelen van beide strategieën. Grotere baren bieden een efficiënte manier om waarde op te slaan, terwijl kleinere baren en producten zoals de CombiBar flexibiliteit en verhandelbaarheid toevoegen aan uw investering. Of wat dacht u van een gouden Draak munt kopen in vorm van een rectangular muntbaar?

Overige goudbaren kopen

Een goudbaar kiezen

Het kopen van goudbaren kan een waardevolle aanvulling zijn op uw beleggingsportefeuille. Of u nu kiest voor grote goudbaren om te profiteren van een lagere premie per gram, of voor kleinere baren voor meer flexibiliteit en verhandelbaarheid, het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en uw keuzes af te stemmen op uw specifieke situatie. Met een breed assortiment en deskundig advies biedt Goudpensioen u de tools en kennis die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen en uw vermogen te beschermen in tijden van economische onzekerheid.

Bij Goudpensioen begrijpen we dat elke belegger unieke doelen en overwegingen heeft. Daarom bieden we gedetailleerde informatie over elk afzonderlijk product in ons assortiment. Onder de productbeschrijving vindt u specificaties zoals het gewicht, de zuiverheid en de herkomst van de goudbaar. Deze informatie helpt u weloverwogen beslissingen te nemen en het product te kiezen dat het beste bij uw beleggingsstrategie past. Daarnast kunt u bij ons ook zilver kopen.