Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Betaalmogelijkheden

Ideal goudpensioen   iDeal
Wanneer u via onze webwinkel een bestelling plaatst, rekent u de bestelling eenvoudig af via iDEAL. Deze vertrouwde betaalmethode is hetzelfde als internetbankieren in de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank. Deze betaalmethode is alleen mogelijk indien u een Nederlandse bankrekening heeft met internetbankieren.


Bankgegevens
Onze rekeningnummer is: 1687 20 183
Tenaamstelling: Goudpensioen.nl
Banknaam: Rabobank
IBAN/SEPA nummer: NL39RABO0168720183
BIC Nummer: RABONL2U

Maakt u een bedrag over na aanleiding van een factuur? Vermeld dan " Uw Volledige Naam" + "Bestelnummer".

 

Contant betalen
Contant betalen is alleen mogelijk tot een bedrag van € 15.000,-.
Bedragen boven de € 15.000,- dienen altijd per bank overgemaakt te worden.
Het is niet mogelijk om eerst online te bestellen en vervolgens contant te betalen.
Bij contant betalen worden de prijzen van de producten in onze winkel vastgesteld wanneer de bestelling wordt geplaatst.

Voor bestellingen onder de € 1.000,- die contant worden betaald, is er een opslag van € 5,-.

Wij hanteren de regels volgens de "Financial Intellligence Unit-Nederland" (FIU-Nederland), voorheen Wet Melding Ongebruikelijke Transacties (Wet MOT).
U dient zicht altijd bij ons te legitimeren bij contante betalingen boven de € 10.000,-.

Voor contant betalen dient u dus uw bestelling in onze winkel te plaatsten. Zie hiervoor onze openingstijden. Het is niet mogelijk om te pinnen in onze winkel.

 

Credit Card, Paypal of Bitcoins
Het is niet mogelijk om met Credit Card, Paypal, Bitcoins of andere cryptocurrency te betalen. Wij accepteren deze betalingen niet en zullen nooit naar uw Credit Card, Paypal of Bitcoins gegevens vragen. Wij accepteren alleen EURO betaling via iDeal, Bankoverboeking of Contant.

 

Intrum Justitia
Het is van belang om uw bestelde goederen direct te betalen omdat deze producten aan koersschommelingen zijn onderheven.

Bij het plaatsten van een bestelling gaat u een bindende overeenkomst met ons aan. Indien u niet van plan bent om (tijdig) te betalen dan raden wij u aan om géén bestelling te plaatsen. Mochten wij na uw bestelling geen (tijdige) betaling ontvangen dan zullen wij onze vordering op u uitbesteden aan Intrum Justitia. De bijkomende kosten die hieruit voortvloeien, zoals buitengerechtelijke kosten en wettelijke rente, komen dan voor uw rekening.

Intrum Justitia Goudpensioen

Indien u een brief van Intrum Justitia heeft ontvangen dient u contact met hun op te nemen. De betaling en correspondentie gaan dan via Intrum Justitia. Voor meer informatie klik hier.