Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Fysiek platinabaar kopen

 

Goudpensioen biedt u de mogelijkheid om platina te kopen afkomstig van fabrikanten die voldoen aan de eisen van de London Platina and Palladium Market (L.P.P.M.).  Voorbeelden van erkende producenten zijn Valcambi Suisse, Heraeus, Argor en Umicore. Zulke platinabaren blijven dan makkelijk te verhandelen over de hele wereld. Platinabaren zijn uitstekend voor kopers die een stuk zeldzaam edelmetaal willen aankopen en die een geschikte alternatief zoeken voor zilver of goud.

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Koop platinabaren in verschillende gewichten

Platinabaren worden in verschillende gewichten aangeboden. Kleine platinabaren, zoals vanaf 1 gram, zijn bijvoorbeeld interessant voor beginnend kopers en bieden de mogelijkheid om een voorraad met platinabaren op te bouwen. Grote baren worden vaker door ervaren kopers gekozen die veel kapitaal in een enkele stuk platina willen plaatsen. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie van platinabaren in verschillende gewichten te kopen, zodat het eenvoudiger wordt om het fysieke edelmetaal later weer in delen te verkopen. Platina kopen in baren kan in diverse gewichten. Zie voor onze platinabaren aanbod hierboven de pagina.

 

Good Delivery platinabaren kopen

De platinabaren van L.P.P.M. geaccrediteerde bedrijven worden omschreven als baren met een Good Delivery status. Dit betekent deze baren van platina over een zuiverheid van minstens 999,5 beschikken. Ook worden deze platinabaren voorzien van het merk van de fabrikant samen met een vermelding van het gewicht en de zuiverheid. Houd wel rekening dat u over het kopen van platina BTW betaalt.