Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 244

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1 Oz Niue Schildpad 2019 zilveren munt in voorraad
    1 Oz Niue Schildpad 2021 zilveren munt
    Speciale prijs € 37,99 Normale prijs € 40,88
    In voorraad

    In voorraad

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 244

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Al vele honderden jaren worden er zilveren munten geslagen over de hele wereld. Canada, Amerika, China en Australië zijn slechts een paar voorbeelden van de landen die grote hoeveelheden zilveren munten produceren voor de handel in edelmetaal. Zilveren munten behoren vaak tot een serie en worden elk jaar uitgebracht met een nieuw ontwerp. Daarnaast heb je munten die voornamelijk als belegging in zilver dienen, deze munten veranderen niet van ontwerp en hebben een prijs dichtbij de zilverkoers. 

Zilveren munten kopen van over de hele wereld
De zilveren munten die u hier treft zijn in veel gevallen geslagen in het gewicht van 1 troy ounce, dit is het standaard gewichtseenheid voor edelmetaal en is gelijk aan 31,1 gram goud. Daarnaast kunt u kiezen voor zwaardere munten, bijvoorbeeld in een gewicht van 10 troy ounce of een kilo. Deze munten zijn geslagen in hoge zuiverheid zilver en zijn daardoor heel geschikt voor wie een alternatief zoekt voor zilverbaren.

Koop direct zilveren munten uit verschillende landen
Wij bieden u een zeer groot assortiment zilveren munten aan, gesorteerd op het land van herkomst. Deze munten worden geslagen als beleggingsmunten of als verzamelitems, daarom is er voor ieder budget een geschikte zilveren munt te vinden. Bekijk en bestel verschillende munten en series uit alle hoeken van de wereld. Zilveren munten kopen kan direct online of kom langs in onze winkel.