per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 57

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 57

Van hoog naar laag sorteren

Bij Goudpensioen kunt u niet alleen terecht voor het kopen van gouden munten, zilveren munten, goudbaren en baren van zilver, maar kunt u ook edelmetaal accessoires kopen. In de categorie accessoires vindt u allerlei producten die u kunt gebruiken in combinatie met fysieke edelmetalen. Deze accessoires kunt u tegelijk met uw aankoop van baren en munten bestellen, zoals een monsterbox voor de Maple Leaf zilver munten of een tube waarin u de munten kunt bewaren. Producten die u treft in de categorie accessoires geven aan bij welke gouden of zilveren voorwerpen het artikel gebruikt kan worden.

Muntcapsules en munthoesjes kopen
In de productcategorie accessoires wordt een diversiteit aan muntcapsules en munthoesjes aangeboden. De muntcapsules zijn ideaal om waardevolle munten in te bewaren. De verschillende muntcapsules zijn speciaal ontwikkeld voor munten zodat voor elke type munt een aparte muntcapsule bestaat. Zo zijn er muntcapsules voor bijvoorbeeld American Eagle munten beschikbaar, maar ook voor Gouden Tientjes. Tevens kunt u de keuze maken om een munthoesje te of een speciale munt tube bestellen.

Luxe satijnen cadeauverpakking kopen
Koopt u een munt of ander artikel bij Goudpensioen dat als een geschenk bestemd is? Dan kunt u van de gelegenheid gebruikmaken om een luxe satijnen cadeauverpakking erbij te bestellen. U kunt de gewenste accessoires rechtstreeks plaatsen in het winkelmandje om daarna eventueel verder te winkelen of om vervolgens de bestelling af te rekenen. De prijs staat bij elk artikel in deze categorie duidelijk aangegeven en u kunt meerdere stuka van elk product aan uw bestelling toevoegen. Bekijk het aanbod van onze edelmetaal accessoires en plaats uw bestelling direct.