Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

De ijzersterke voordelen van Goudpensioen
Al meer dan 15.000 klanten gingen u voor! Bij Goudpensioen in Amsterdam bent u op het juiste adres als het om fysieke edelmetalen gaat. Wat maakt ons tot het adres met de beste garanties voor een verantwoorde aankoop?

Groene vink Goudpensioen.nl Snelle levering
Door onze nauwe samenwerking met leveranciers kunnen wij de levertijden kort houden. Daarnaast is een groot deel van ons aanbod direct uit voorraad leverbaar. Wij versturen uw producten per verzekerde post of u kunt ze persoonlijk afhalen in onze winkel. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling.

Groene vink Goudpensioen.nl Winkel in Amsterdam
Bij ons kunt u altijd zonder afspraak kopen. Tot €10.000,- is het mogelijk om anoniem uw aankopen te doen. Als wij uw producten op voorraad hebben, kunt u deze gelijk meenemen, anders worden deze ter plekke voor u besteld.

Groene vink Goudpensioen.nl Altijd actuele prijzen
De prijzen die u in de webwinkel ziet, worden real-time geüpdatet. Al onze producten worden verkocht met aan de koers gekoppelde prijzen. De actuele edelmetaalkoersen kunt u direct via deze website raadplegen. Zo bent u altijd verzekerd van eerlijke en volledige informatie.

Groene vink Goudpensioen.nl Veilig betalen
U betaalt voor uw bestelling online via uw eigen bank met iDEAL. Als u in de winkel koopt, kunt u tot €10.000,- contant afrekenen, PIN of ter plekke via internetbankieren overmaken. Alle transacties worden discreet en in een beveiligde omgeving uitgevoerd.

Groene vink Goudpensioen.nl Grootste assortiment
Goudpensioen verkoopt een ruim assortiment edelmetalen. Niet alleen goud en zilver, maar ook platina en palladium treft u in onze webwinkel. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, verkopen wij uitsluitend producten met een keurmerk van erkende leveranciers.

Lange geschiedenis in goud en zilver, nu ook online
Uitgerekend op het gebied van pensioensparen met goud wilt u allereerst zekerheid en veiligheid. Met zo min mogelijk risico’s; het gaat tenslotte om uw spaargeld en daarmee uw toekomst.
Dat vraagt om vakmanschap, veel kennis van zaken, opgebouwd door het geduldig volgen van ontwikkelingen in de goudhandel; een verstandige langetermijnvisie zonder de verleidingen van ‘het snelle geld’ - juist nu goud en goudproducten steeds populairder worden; ook bij de iets minder serieuze, opportunistische verkoopadressen, die heel recent hun deuren hebben geopend.
Goudpensioen is al jarenlang actief in Nederland op het gebied van edelmetalen als goud en zilver; van oudsher ook in de traditierijke en streng gecontroleerde diamanthandel in Amsterdam.
Als gespecialiseerde, nieuwe afdeling van een gerenommeerd handelshuis in fysiek goud en zilver hebben wij ons helemaal gericht op de aanschaf van goud en zilver als waardevaste pensioenvoorziening. We zijn online te bereiken en staan u ook graag persoonlijk te woord in onze vestiging bij de Ceintuurbaan, Amsterdam-De Pijp.

Vertrouwd, gemakkelijk - razendsnel en zonder omwegen
Door de nauwe samenwerking met onze vaste leveranciers van erkende goudproducten zijn wij in staat om de levertijden kort te houden. Wij leveren uitsluitend goud- en zilverbaren van smelters die voldoen aan de strenge eisen van internationale toezichthouder LBMA - de London Bullion Market Association. Daarvoor moet een smelter voldoen aan de richtlijnen die zijn vastgelegd in de officiële ‘Good Delivery List’ met afspraken over echtheid, goudgehalte, gewicht en herkomst van de edelmetaal. Voor u een vertrouwd gevoel, want baren met dit gewilde keurmerk zijn en blijven altijd wereldwijd goed verhandelbaar.

Goud alleen voor vermogenden?
Dat is lang niet meer zo. De voordelen van een gouden pensioen zijn niet alleen voor grote investeerders weggelegd. Nu de dekkingsgraad bij pensioenfondsen - die hun geldvoorraad opgebouwd hebben in standaard valuta - voortdurend vermindert, openen zich nieuwe kansen, ook voor de ‘gewone’ pensioenspaarder of het kleine bedrijf.
Uiteraard is het daarbij van het grootste belang om een persoonlijk pensioenplan op te stellen en niet meteen af te gaan op de trends of ‘gouden tips’ die u wel eens op verjaardagen hoort. Hoe u het spaargeld, waar u uw leven lang hard voor heeft gewerkt, het beste kunt ‘verzilveren’, daarbij kunnen wij u alleen helpen met volledige en eerlijke informatie.
Bij ‘discreet en vertrouwd’ hoort wat ons betreft ook dat wij u nooit een dwingend advies zullen geven; wij zijn er niet op uit zoveel mogelijk te verkopen. Misschien zullen wij in bepaalde gevallen zelfs een aankoop afraden, of u slechts wijzen op een alternatief dat beter bij uw pensioenplan past. De beslissing neemt u zelf, op basis van gezond verstand en met de aangename zekerheid dat wij de aangeboden edelmetalen en hun ‘gedrag’ op de financiële markten nauwkeurig in de gaten houden. Zo kunnen wij u zoveel mogelijk zekerheid bieden voor de lange termijn.

Onze werkwijze
Uitgangspunt is de snelle, accurate levering van fysieke edelmetalen tegen scherpe prijzen; wij leveren uitsluitend goudproducten voorzien van een stempel of certificaat van echtheid, wat herkenbaar is in de goudstempel van de maker en is gekeurd door toezichthouder LBMA.
Neem vooral alle tijd om de informatie door te nemen op deze website. Wilt u als particulier of bedrijf eenvoudig en gemakkelijk toegang tot de markt van edelmetalen? Neem dan contact met ons op.

Onze bedrijfsleider, Clenn Cheung - van oorsprong bedrijfseconoom, accountant in opleiding en al geruime tijd een echte goudspecialist, die zich voortdurend heeft verdiept in de unieke status van goud als economische factor op de wereldmarkt - geeft u graag meer informatie. Dat kan via het contactformulier op deze website, maar ook in een persoonlijk gesprek. Onze klantenservice is tijdens kantoordagen bereikbaar tot 17:00 uur. U bent op weekdagen ook van harte welkom in onze winkel.