Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Wie zijn wij?

Uw specialist in fysieke edelmetalen

Goud en zilver kopen doet u bij Goudpensioen.nl of in onze winkel in Amsterdam. Ons bedrijf bestaat ruim een decennium en meer dan 15.000 klanten gingen u voor. Wat maakt ons tot het adres met de beste garanties als het om fysieke edelmetalen gaat?

 • Winkel in Amsterdam
  Het gemak van online winkelen gecombineerd met persoonlijke service. Bij ons kunt u in Amsterdam edelmetalen kopen of uw online bestelling kosteloos ophalen.

 • Grootste assortiment, veel uit voorraad leverbaar
  Wij verkopen een ruim assortiment aan edelmetalen. Bovendien zijn veel producten direct uit voorraad leverbaar zodat u uw aankoop vrijwel meteen in ontvangst kunt nemen.

 • Altijd actuele prijzen
  De prijzen in onze webwinkel zijn actueel en worden continu geüpdatet aan de hand van realtime edelmetaalkoersen. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent.

 • Snelle, discrete levering
  Door onze nauwe samenwerking met leveranciers houden wij de levertijden kort. Indien u voor verzekerd verzenden kiest, versturen wij uw bestelling in stevige en discrete verpakking.

 • 100% terugkoopgarantie
  Wij garanderen de kwaliteit van onze producten door deze rechtstreeks te verkrijgen van officiële smelters en erkende distributeurs. Om deze reden bieden wij 100% terugkoopgarantie op door ons verkochte edelmetalen.

 

Meer weten over edelmetalen kopen bij Goudpensioen?
Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Goudpensioen is geregisteerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 50339656
Het BTW-nummer van Goudpensioen is NL002189464B59