Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Platina munten kopen

 

Bij Goudpensioen kunt u platina munten kopen. Het aanbod van platina munten is divers en de munten geslagen in de hoogste kwaliteit van 999,5 puur platina en afkomstig van munthuizen als  Royal Canadian Mint en Perth Mint. Munten van platina kopen is een uitstekende mogelijkheid voor muntenverzamelaars, maar kunnen uiteraard ook prima dienst doen als fysieke belegging in een uiterst zeldzaam edelmetaal. Bovendien kunnen platinamunten eenvoudig weer op de markt worden gebracht en onder meer verkocht worden aan professionele inkopers van munten en fysiek edelmetaal. Buitenom de platina munten zijn er ook platinbaren. Deze vind u ook terug in het platina assortiment.

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Koop platina munten in diverse gewichten

De verschillende platina munten maken het mogelijk om altijd een passende keuze te maken, die ook aansluit op uw budget en wensen. U kunt de voorkeur uit laten gaan naar de 1 troy ounce Maple Leaf platina munt van de fabrikant Royal Canadian Mint, waarmee u één van de bekendste platina beleggingsmunten in uw bezit krijgt. Vergelijk de verschillende platina munten met elkaar en plaats vervolgens eenvoudig uw bestelling.

 

Direct platina munten kopen

Platina munten kunt u direct online kopen of kom naar onze winkel om uw bestelling te plaatsen. Houd wel rekening dat u over het kopen van platina BTW betaalt. Een duidelijke omschrijving van de munt treft u op de individuele productpagina’s, waar u ook een indicatie ziet van de actuele beschikbaarheid en de verwachte levertijd. Ontdek alle mogelijkheden en koop vandaag uw platina munten direct bij de specialist.