Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Maple Leaf platina munt (diverse jaren)

Meer afbeeldingen

1 Oz Maple Leaf platina munt (diverse jaren)

E-mail naar een vriend
Op aanvraag

Snel overzicht

De 1 troy ounce Maple Leaf platina is een munt die op het gebied van beleggingsmunten tot de meest bekende behoort. De 1 troy ounce Maple Leaf munt heeft een prachtige witgrijze en glanzende kleur, wat de munt een bijzondere uitstraling geeft. Deze munt met een gewicht van 31,1 gram wordt door Royal Canadian Mint geslagen met een zuiverheid van 999,5 platina en heeft een diameter van dertig millimeter.De 1 troy ounce Maple Leaf platina is een bijzondere munt met een glanzende witgrijze kleur, die door de fabrikant Royal Canadian Mint al sinds het jaar 1988 wordt geslagen. De munt is van 999,5 puur platina gemaakt en kent een grote bekendheid op het gebied van beleggingsmunten. De 1 troy ounce Maple Leaf platina is in Canada dan ook de officiële beleggingsmunt. De nominale waarde is op de munt afgebeeld en bedraagt 50 dollars, maar de waarde van de munt zelf ligt op een veel hoger niveau. U kunt de platina munt uitstekend aanschaffen als beleggingsmunt of toevoegen aan uw muntencollectie.

Kenmerken 1 troy ounce Maple Leaf platina
De 1 troy ounce Maple Leaf platina beschikt over unieke kenmerken, zoals de afbeelding van het esdoornblad. Deze afbeelding komt onder meer terug op de Canadese vlag en op het wapen van Canada.  Esdoornbladeren staan al eeuwen lang symbool voor de natuur in het land. Een ander kenmerk van de 1 troy ounce Maple Leaf Canada is dat de munt zowel in het Frans als Engels gelabeld is, wat voortkomt uit de tweetaligheid van het land. Het esdoornblad is op de voorzijde te zien en op de achterzijde van de munt staat een portret van koningin Elizabeth II en wordt ook de nominale waarde van 50 dollars vermeld. U kunt de 1 troy ounce Maple Leaf platina direct online bestellen bij Goudpensioen.nl.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Canadian Mint
Metaal Platina
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999,5/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal Diverse
Afmeting Ø 30,00 x dikte 2,62 mm
Nominale waarde CA$ 50,-
Certificaat Nee
Herkomst Canada
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 21% tarief

Klantenbeoordelingen

  1. Platina Maple Leaf Beoordeling door Jan (Geplaatst op 20-10-2015)
    Product waarde

    Prachtige munt. Helemaal gaaf en voelt mooi zwaar aan (zelfs iets minder dik dan de gouden Maple).


Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Maple Leaf platina munt (diverse jaren)

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha