Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/10 Oz Britannia platina munt (diverse jaren)

Deze 1/10 Oz Britannia munt is geslagen in platina met een 99,95% zuiverheid. De munt is ontworpen met een iconische afbeelding van Britannia en weegt 3,11 gram. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meet gegevens.

Niet leverbaar

SKU
PTBR1/10TDV

Dit is de 1/10 Oz Britannia platina munt. Een bekende Britse munt, nu uitgevoerd in platina. Deze munt is geslagen met het bekend ontwerp van Britannia, de personificatie van Groot Brittannie. Zij wordt afgebeeld met haar kenmerkend attributen, namelijk een drietand en schild.

Kenmerken van de 1/10 Oz Britannia platina munt
Deze munt is geslagen in een gewicht van 1/10 troy ounce. Dit komt overeen met 3,11 gram aan platina met een zuiverheid van 999,5/1000. U ontvangt een munt uit een willekeurig jaar in UNC kwaliteit. Verder heeft deze munt een diameter van 16,3 mm en is slechts 0,9 mm dik.

De 1/10 Oz Britannia platina munt kopen
De 1/10 Oz Britannia platina munt (diverse jaren) kunt u rechtstreeks in onze webwinkel bestellen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende specificaties, beschikbaarheid en de actuele levertijd van deze munt.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Diverse
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Metaal Platina
Zuiverheid 999,5
Gewicht van edelmetaal 3,11 gram | 1/10 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar Diverse
Nominale waarde GBP 10,-
Diameter (mm) 16,3
Dikte (mm) 0,9
Verpakking Munthoes
Certificaat Nee
Levertijd Niet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1/10 Oz Britannia platina munt (diverse jaren)