Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Britannia platina munt (diverse jaren)

Deze 1 Oz Britannia munt is geslagen in platina met een 99,95% zuiverheid. De munt is ontworpen met een iconische afbeelding van Britannia en weegt 31,1 gram. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meet gegevens.

In voorraad

In voorraad

SKU
PTBR1TDV
€ 1.169,57
  • Koop 5 voor € 1.157,47 per stuk en bespaar 1%

Dit is de 1 Oz Britannia munt in een platina uitvoering. Deze bekende Britse munt is geslagen met een iconish ontwerp van Britannia, de personificatie van Groot Brittannië. Zij wordt op deze platina munt afgebeeld met haar kenmerkend attributen, namelijk een drietand en schild.

Kenmerken van de 1 Oz Britannia platina munt
Deze munt is geslagen in een gewicht precies 1 troy ounce. Dit is een standaard meeteenheid voor edelmetaal en komt overeen met ongeveer 31,1 gram aan platina met een zuiverheid van 999,5/1000. U ontvangt een munt uit een willekeurig jaar in UNC kwaliteit. Verder heeft deze munt een diameter van 32,6 mm.

Koop direct de Britannia platina munt (diverse jaren)
Deze 1 Oz Britannia platina munt geslagen in een willekeurig jaar kunt u rechtstreeks in onze webwinkel bestellen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende specificaties, beschikbaarheid en de verwachte levertijd van deze munt.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje. Per 10 stuks in een tube.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Royal Mint
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Metaal Platina
Zuiverheid 999,5
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar Diverse
Nominale waarde GBP 100,-
Diameter (mm) 32,6
Dikte (mm) 1
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Britannia platina munt (diverse jaren)