per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Goudpensioen maakt fysiek palladium kopen beschikbaar voor iedereen. Een investering in palladium is heel geschikt voor de diversificatie van uw edelmetalenportefeuille. Net als goud en zilver, kunt u kiezen uit baren en munten in verschillende gewichten. Deze producten worden van palladium geslagen met een 99,95% zuiverheid, hierdoor zijn deze munten en baren geschikt voor de wereldwijde handel in edelmetaal.

palladium kopenWaarom fysiek palladium kopen?
Palladium is een zilverwit metaal dat het laagste smeltpunt heeft van alle edele metalen. Door deze unieke eigenschap is wereldwijd de industriële vraag naar palladium gegroeid. Dit is vooral gestimuleerd door de toenemende productie van katalysatoren voor de auto industrie. In tijden van crisis hebben veel  mensen de behoefte om hun vermogen om te zetten in edelmetaal. Wie palladium koopt, kiest voor een edelmetaal met een hoge waarde. Het kopen van palladium in de vorm van baren en munten, maken het mogelijk om een fysiek stukje palladium te bezitten. 

Koop direct palladium munten en baren
Net als bij andere edelmetalen, bepaalt de vraag en aanbod van palladium de waarde. Wilt u fysiek palladium kopen? Dan kunt u kiezen tussen palladiumbaren kopen of palladium munten kopen. Bekijk direct op onze website welke producten beschikbaar zijn en plaats direct uw bestelling. De prijzen gaan automatisch mee met de huidige edelmetaalkoersen.

koop palladiumSnel en discreet palladium kopen
Koop palladium online en in onze winkel. Uw bestelling wordt discreet geleverd via de post of kunt u ophalen in onze winkel. Ontdek de mogelijkheden en kies het product dat bij uw wensen en uw budget past. Bij Goudpensioen koopt u hoogwaardig palladium, onder andere palladiumbaren van smelters die voldoen aan de eisen gesteld door de London Platinum and Palladium Market en palladium munten afkomstig van de grootste munthuizen ter wereld.