Fysiek platina kopen

 

Goudpensioen maakt platina kopen zeer toegankelijk. Het edelmetaal is ideaal voor kopers die op zoek zijn naar een alternatief voor goud en zilver, of die hun verzameling edelmetaal willen uitbreiden. Net als goud en zilver wordt platina geslagen in de vorm van een munt of een baar en voorzien van  gegevens met betrekking tot zuiverheid en gewicht.

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

platina kopen

Waarom fysiek platina kopen ?

Platina is  één van de zeldzaamste stoffen op aarde. Om een idee te geven: het totaal van alle tot nu toe gedolven platina zou in  de gemiddelde woonkamer passen. Door het hoge smeltpunt van platina wordt dit edelmetaal veel gebruikt voor industriële doeleinden. De vraag naar platina wordt alleen maar groter terwijl het aanbod achterblijft. In tijden van crisis, inflatie en geldontwaarding, hebben veel  mensen de behoefte om hun vermogen om te zetten in edelmetaal. Het kopen van platina, zoals platina baren en platina munten, maken het mogelijk om platina  fysiek aan te kopen.

 

Koop direct platina munten en baren

Steeds meer mensen beschouwen platina als een interessant edelmetaal om te kopen voor later. De zeldzaamheid van platina maakt het zeer waardevol. Wilt u  fysiek platina kopen? Dan kunt u een keuze maken tussen platinabaren kopen of platina munten kopen. Platinabaren kopen kan in diverse gewichten. Op onze website ziet u welke producten beschikbaar zijn en kunt u gelijk een bestelling plaatsen. De prijzen gaan automatisch mee met de huidige edelmetaalkoersen. Ook platinamunten kopen is mogelijk in diverse gewichten. De standaard gewicht wordt uitgedrukt in Troy Ounce. Dit is gelijk aan 31,1 gram. 

 

koop platinaSnel en discreet platina kopen

Koop platina online en in onze winkel. Uw aankoop wordt discreet geleverd via de post of haalt u op in onze winkel. Ontdek de mogelijkheden en kies het product dat bij uw wensen en uw budget past. Het is ook mogelijk om palladium te kopen. Palladium is een edelmetaal die ook in de platinagroep metalen behoord. Bij Goudpensioen koopt u hoogwaardig platina, van platinabaren geproduceerd door smelters die voldoen aan de eisen gesteld door de London Platinum and Palladium Market tot platinamunten geslagen door de grootste munthuizen ter wereld.