Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

platina kopenGoudpensioen maakt platina kopen zeer toegankelijk. Het edelmetaal is ideaal voor kopers die op zoek zijn naar een alternatief voor goud en zilver, of die hun verzameling edelmetaal willen uitbreiden. Net als goud en zilver wordt platina geslagen in de vorm van een munt of een baar  en voorzien van  gegevens met betrekking tot zuiverheid en gewicht.

Waarom fysiek platina kopen ?
Platina is  één van de zeldzaamste stoffen op aarde. Om een idee te geven: het totaal van alle tot nu toe gedolven platina zou in  de gemiddelde woonkamer passen. Door het hoge smeltpunt van platina wordt dit edelmetaal veel gebruikt voor industriële doeleinden. De vraag naar platina wordt alleen maar groter terwijl het aanbod achterblijft. In tijden van crisis, inflatie en geldontwaarding, hebben veel  mensen de behoefte om hun vermogen om te zetten in edelmetaal. Het kopen van platina, zoals platina baren en platina munten, maken het mogelijk om platina  fysiek aan te kopen.

Koop direct platina munten en baren
Steeds meer mensen beschouwen platina als een interessant edelmetaal om te kopen voor later. De zeldzaamheid van platina maakt het zeer waardevol. Wilt u  fysiek platina kopen? Dan kunt u een keuze maken tussen platinabaren kopen of platina munten kopen. Op onze website ziet u welke producten beschikbaar zijn en kunt u gelijk een bestelling plaatsen. De prijzen gaan automatisch mee met de huidige edelmetaalkoersen.

koop platinaSnel en discreet platina kopen
Koop platina online en in onze winkel. Uw aankoop wordt discreet geleverd via de post of haalt u op in onze winkel. Ontdek de mogelijkheden en kies het product dat bij uw wensen en uw budget past. Bij Goudpensioen koopt u hoogwaardig platina, van platinabaren geproduceerd door smelters die voldoen aan de eisen gesteld door de London Platinum and Palladium Market tot platinamunten geslagen door de grootste munthuizen ter wereld.