Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

100 gram platinabaar

Meer afbeeldingen

100 gram platinabaar

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet leverbaar

Snel overzicht

Een 100 gram platinabaar kopen is een uitstekende investering. Goudpensioen levert platinabaren van 100 gram van verschillende producenten, zoals Umicore. De actuele beschikbaarheid maakt dat de baren van diverse fabrikanten afkomstig kunnen zijn, maar wel altijd met de garantie dat de platinabaar nieuw en door een LPPM geaccrediteerd bedrijf geleverd wordt. Daarbij wordt bovendien de vrije verhandelbaarheid en het gehalte en zuiverheid gegarandeerd.De 100 gram platinabaar is van zuiver platina vervaardigd en wordt nieuw gegoten door een van de bekende producenten die over een LPPM accreditatie beschikken. De baren van 999,50 puur platina met een gewicht van honderd gram zijn daardoor wereldwijd te verhandelen. Het investeren in een 100 gram platinabaar is ideaal voor degene die zich voor het eerst bezighoudt met beleggen in fysiek platina, maar ook gevestigde investeerders kunnen een 100 gram platinabaar of meerdere platinabaren aanschaffen om zo het rendement te vergroten. Op de afbeelding is een voorbeeld te zien van een 100 gram platinabaar van Umicore.

Kenmerken 100 gram platinabaar
Naast het gewicht van de 100 gram platinabaar beschikken de platinabaren van de beschikbare fabrikanten over een algemeen kenmerk. De kleur van platina is namelijk opvallend wit met een zilvergrijze glans. Wie wil investeren in fysiek platina heeft de mogelijkheid om meerdere platinabaren van 100 gram aan te schaffen. De baren kunnen dan elk gewenst moment afzonderlijk van elkaar worden verhandeld, zodat niet in één keer een baar van bijvoorbeeld 500 gram verhandeld hoeft te worden. De 100 gram platinabaren lenen zich wat dat betreft voor een spreiding van rendement. Overigens staan de prijzen per platinabaar inclusief btw vermeld.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van een LPPM producent. U ontvangt het product in gesealde verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Diverse
Metaal Platina
Gewicht van edelmetaal 100 gram
Zuiverheid 999,5/1000
Afmeting Nee
Certificaat Nee
Herkomst Nederland
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief 21% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 100 gram platinabaar

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha