Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Rectangular Dragon 2018 zilveren muntbaar

Deze 1 Oz Rectangular Dragon 2018 munt is de eerste rechthoekige zilveren munt ooit uitgegeven door Perth Mint. Mooi ontworpen met een afbeelding van een Chinese draak en voorzien van een nominale waarde van 1 Australische dollar. Geslagen in 31,1 gram puur zilver en uitgeven in oplage van 500.000.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMBAURD1T18
€ 79,17

Dit mooi ontworpen 1 Oz Rectangular Dragon 2018 staat bekend als de eerste rechthoekige zilveren munt uitgegeven door Perth Mint in Australië. Deze munt lijkt sprekend op een zilverbaar, maar heeft alle eigenschappen van een munt. Het is zeer vakkundig ontworpen met een gedetailleerde illustratie van een draak en is bestempeld met een nominale waarde van 1 Australische dollar.

Kenmerken van de 1 Oz Rectangular Dragon 2018 zilveren munt
De voorkant van deze zilveren  1 Oz Rectangular Dragon 2018 is voorzien van een draak in Chinese stijl, welke symbool  is van geluk. In het ontwerp zien wij ook een vlammende parel, deze staat voor kennis en kracht. Hieronder zijn golven weergegeven. De muntbaar is aan de keerzijde gestempeld met de nominale waarde, het gewicht van 1 troy ounce (31.1 gram), zuiverheid van het zilver, land en jaar van uitgifte en ook het portret van Koningin Elizabeth II.

Koop direct uw 1 Oz Rectangular Dragon 2018
De zilveren editie van deze rechthoekige munt is uitgegeven in een beperkte oplage van 500.000 stuks voor wereldwijd verkoop en is direct te koop in onze webwinkel, zolang nog verkrijgbaar. U ontvangt deze 1 Oz Rectangular Dragon 2018 zonder plastic capsule, u kunt bescherming bieden aan dit product door deze baarscapsule aan uw order toe te voegen, deze capsule is iets groter dan het baartje zelf. Tevens verkrijgbaar per tube van 20 stuks of in een box van 200 stuks. Meer informatie over productspecificaties, zoals afmetingen en verwachte levertijd, treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid999
JaarDiverse
Oplage500.000
Nominale waardeAU$ 1,-
Breedte (mm)27
Hoogte (mm)47
Dikte (mm)2,8
VerpakkingMunthoes, per 20 in tube, per 200 in monsterbox
CertificaatNee
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Rectangular Dragon 2018 zilveren muntbaar