Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz zilverbaar (LBMA)

De 31,1 gram, ofwel 1 troy ounce zilverbaartje is geslagen in het gewicht van de standaard handelseenheid voor edelmetalen. Dit zilverbaartje bevat zilver met een 99,9% zuiverheid. Door de "Good Delivery" status kunt u uw zilver wereldwijd moeiteloos verhandelen. Klik op het tabje "Extra Informatie" voor alle specificaties.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZBU31.1
€ 65,68
  • Koop 10 voor € 65,07 per stuk en bespaar 0.9%
  • Koop 20 voor € 64,47 per stuk en bespaar 1.8%
  • Koop 50 voor € 63,86 per stuk en bespaar 2.8%
  • Koop 100 voor € 63,26 per stuk en bespaar 3.7%

Deze 1 Oz zilverbaar is afkomstig van een willekeurige smelter zoals Umicore, Heraeus, Valcambi, Royal Canadian Mint of een andere LBMA-geaccrediteerde producent. Het baartje wordt geproduceerd van 99,9% puur zilver en het gewicht van 1 troy ounce komt overeen met 31,1 gram, een traditionele meeteenheid van edelmetalen.

1 Troy Oz zilverbaar met LBMA keuring
Wanneer u zilver koopt, wilt u de zekerheid dat uw aankoop in de toekomst weer kan worden verhandeld. U koopt bij ons daarom altijd zilverbaren die gekeurd zijn door de London Bullion Market Association (LBMA) door middel van de "Good Delivery”status . Zo ook deze 1 troy ounce zilverbaar. Baren met deze accreditatie kunnen overal ter wereld moeiteloos en zonder inspectie verkocht worden. Uiteraard kunt u uw baartje ook weer aan Goudpensioen verkopen.

Koop direct de 1 Oz zilverbaar
Een 1 Oz zilverbaar koopt u eenvoudig en veilig in onze webwinkel. Ons assortiment zilverbaren is ruim en bestaat onder andere uit een reeks gewichten, waaronder de 100 gram zilverbaar en grotere kilobaren. Plaats uw bestelling meteen online of kom bij ons langs. Voor meer gegevens over de 1 Oz zilverbaar, klikt u op het tabje “Extra Informatie”. Let op: getoonde afbeelding is een voorbeeld. U ontvangt een baar van een LBMA-geaccrediteerde producent.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een plastic verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid999
Breedte (mm)circa 42
Hoogte (mm)circa 24
Dikte (mm)circa 3,2
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz zilverbaar (LBMA)