Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 kilo zilverbaar (LBMA) (gecirculeerd)

Investeer in een gecirculeerde 1 kilo zilverbaar en voeg een tastbaar stukje zekerheid toe aan uw portfolio. Ontdek de tijdloze waarde van zilver met gecirculeerde 1 kilo zilver kopen, afkomstig van enkele van de meest gerenommeerde LBMA-geaccrediteerde smelters ter wereld. Voor meer details over de 1 kilo zilverbaar (gecirculeerd) van een geacrediteerd LBMA smelter, klikt u op het tabje "Extra informatie".

In voorraad

In voorraad

SKU
ZBU1000GDV
€ 1.183,22
  • Koop 10 voor € 1.181,41 per stuk en bespaar 0.2%

Op zoek naar betaalbare zilveren baren? Kies dan voor gerciculeerde 1 kilo zilverbaren kopen. Hoewel deze baren in omloop zijn geweest, blijft hun kwaliteit onberispelijk, ondersteund door strenge standaarden van de London Bullion Market Association (LBMA) en bestaan uit tenminste 99,9% puur zilver. Dit is een uitstekende keuze voor investeerders die waarde hechten aan zowel kwaliteit als de economische betekenis van hun investeringen. U ontvangt zilverbaar van een LBMA top smelter. Elk van deze zilverbaren heeft officiële stempels van de producent, waarbij de kwaliteit en zuiverheid van het zilver gegarandeerd door de LBMA. Dit betekent dat deze zilverbaren weer verkocht kan worden aan professionele edelmetaalinkopers wereldwijd.

Gecirculeerde zilverbaren van geronomeerde smelters

Investeer in een gecirculeerde 1 kilo zilverbaar en voeg een tastbaar stukje zekerheid toe aan uw portfolio. Elk van deze baren biedt een unieke combinatie van erfgoed, vakmanschap en waarde, ideaal voor zowel de ervaren als de beginnende edelmetaalinvesteerder. Denk hierbij aan zilverbaren van de volgende LBMA smelters:

Gecirculeerd 1 kilo Umicore zilverbaar kopen

Umicore is een leider in edelmetaaltechnologie en recycling en staat bekend om zijn hoogwaardige zilverbaren. Hun 1 kilo zilverbaren zijn niet alleen een beleggingsstuk maar vertegenwoordigen ook de toewijding van Umicore aan duurzaamheid en circulaire economie.


Gecirculeerd 1 kilo Degussa zilverbaar kopen

Degussa staat historisch bekend om hun expertise in edelmetalen. Een zilverbaar van Degussa is een stuk van rijke geschiedenis en belichaamt traditionele waarden gemixt met moderne precisie in edelmetaalbewerking.


Gecirculeerd 1 kilo Heraeus zilverbaar kopen

Heraeus is een van de oudste en meest gerespecteerde edelmetaalbedrijven ter wereld. Hun zilverbaren zijn zeer gewild door zowel verzamelaars als investeerders door hun kwaliteit en de betrouwbaarheid van Heraeus als producent.


Gecirculeerd 1 kilo Valcambi zilverbaar kopen

Valcambi, bekend om hun innovatieve aanpak in edelmetaalraffinage, produceert enkele van de meest prestigieuze zilverbaren op de markt. Valcambi zilverbaren zijn een symbool van financiële stabiliteit en esthetische schoonheid.

Gecirculeerd 1 kilo Schone Edelmetaal zilverbaar kopen

Schone Edelmetaal, erkend voor hun toewijding aan kwaliteit en precisie, biedt u als zilverkoper hoogwaardige zilverbaren. De 1 kilo gecirculeerde zilverbaar van Schone Edelmetaal is een investering in fysiek zilver als een betrouwbare waardeopslag in tijden van economische onzekerheid.

Gecirculeerd 1 kilo Drijfhout zilverbaar kopen

Drijfhout, een gerenommeerd naam in de wereld van edelmetalen, biedt premium zilverbaren die perfect zijn voor zowel beleggers als verzamelaars. De 1 kilo gecirculeerde zilverbaar van Drijfhout staat bekend om zijn zuiverheid en vakmanschap. Deze baren worden gekocht als veilige haven voor vermogen en vormen ook een esthetisch aantrekkelijke aanwinst die de tand des tijds moeiteloos doorstaat.

Specifieke kenmerken van gercirculeerde 1 kg zilverbaren

Kwaliteit en zuiverheid

Elke baar is vervaardigd met een zuiverheid van minimaal 99,9% puur zilver, zoals gestandaardiseerd door de LBMA. Ondanks dat deze baren eerder in omloop zijn geweest, garandeert de LBMA-certificering dat de kwaliteit en zuiverheid van het zilver gehandhaafd blijven.

Officiële stempels

Alle baren dragen de officiële stempels van hun respectievelijke smelters, die de authenticiteit en het gewicht van de baar verifiëren. Deze stempels zijn een essentieel kenmerk dat de herkomst en de integriteit van het zilver bevestigt en maakt fysiek zilver kopen vertrouwd.

Diversiteit in producenten

De zilverbaren kunnen afkomstig zijn van verschillende prestigieuze producenten die LBMA-geaccrediteerd zijn. Dit geeft investeerders de kans om te investeren in een product met een rijke achtergrond en verbondenheid met diverse top smelters in de wereld.

Visuele aspecten

Hoewel de baren eerder in omloop zijn geweest, behouden ze over het algemeen een goede visuele staat. Kleine esthetische afwijkingen kunnen voorkomen, maar deze beïnvloeden de waarde van het zilver niet.

Voordelen van het kopen gecirculeerde zilverbaren

Investeren in zilver door gecirculeerde zilverbaren te kopen biedt meerdere voordelen. Deze baren zijn vaak voordeliger dan nieuw geslagen baren, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor budgetbewuste investeerders. Door te kiezen voor gecirculeerde baren draagt u bovendien bij aan recycling en ondersteunt u een circulaire economie, wat positieve gevolgen heeft voor het milieu. Bovendien helpt het toevoegen van fysiek zilver aan uw portfolio om het investeringsrisico te spreiden en biedt het bescherming tegen inflatie en economische onzekerheid. In tegenstelling tot papieren activa, zijn fysieke zilverbaren tastbare bezittingen die hun waarde historisch gezien behouden en gemakkelijk overdraagbaar zijn, wat ze tot een solide onderdeel van elke investeringsstrategie maakt.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een plastic verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal1 kilogram
Zuiverheid999
Breedte (mm)circa 48 - 40
Hoogte (mm)circa 90 - 82
Dikte (mm)circa 26
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitGecirculeerd
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 kilo zilverbaar (LBMA) (gecirculeerd)