Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

5 gram Heraeus goudbaar

Wilt u ook de 5 gram Heraeus goudbaar kopen? Deze baar heeft een zuiverheid van 999,9 puur goud en is van Heraeus. Deze smelter is een LBMA is geaccrediteerd smelter is waardoor kwaliteit gegarandeerd is.
5 - 10 werkdagen levertijd

5 - 10 werkdagen levertijd

SKU
GBH5
€ 305,84
  • Koop 10 voor € 304,84 per stuk en bespaar 0.3%
  • Koop 25 voor € 303,84 per stuk en bespaar 0.7%
  • Koop 50 voor € 302,84 per stuk en bespaar 1%
  • Koop 100 voor € 301,84 per stuk en bespaar 1.3%

Hier kunt u de 5 gram beleggings goudbaartje kopen met een zuiverheid van 999,9 puur goud. Deze baartje komt van Heraeus; een LBMA geaccrediteerd smelter. Deze baar draagt hierdoor de "Good Delivery Status" waardoor u het baartje goud makkelijk wereldwijd bij professionele inkooporganisaties kunt verkopen. Goudpensioen koopt ook weer de baren terug die daar zijn aangeschaft.

Goud kopen
Goud kopen in Amsterdam was nog nooit zo veilig, discreet en eenvoudig geweest als bij Goudpensioen. Met een vijf gram goudbaartje bent u verzekerd over een iets grotere goudbaartje dan bijvoorbeeld de 1 gram goudbaar. Deze goudbaar is goed voor een beginnende belegger/koper die fysiek goud wilt hebben. U komt hierdoor makkelijk in aanraking met echt goud. Denkt u dat dit baartje te klein is; dan is een 50 of 100 gram goud baar waarschijnlijk intressanter voor u.

Cerfiticaat
Deze Heraeus 5 gram goudbaartje komt in een certificaat capsule met een unieke nummer dat gelaserd is op het baartje. Deze baartje komt rechtstreeks van de smelter en in zijn originele verpakking.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Heraeus
Herkomst Duitsland
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 5 gram
Zuiverheid 999,9
Breedte (mm) 14
Hoogte (mm) 23
Dikte (mm) 1
Verpakking Plastic
Certificaat Ja
Levertijd 5 - 10 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:5 gram Heraeus goudbaar