Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

5 gram Kinebar goud

De 5 gram Heraeus goudbaar is een zogenoemde Kinebar. Dat betekent dat er een specifiek echtheidskenmerk is aangebracht. Dat is te vergelijken met een hologram wat voor een bepaald effect zorgt. Een Kinegram houdt tevens in dat er in dit geval sprake is van een Heraeus goudbaar die een hoogwaardige beveiliging kent. De goudbaar is als Kinebar niet alleen visueel bijzonder aantrekkelijk, maar biedt ook bescherming tegen vervalsing van het officiële goud met certificaat.

Niet leverbaar

SKU
GBHK5

5 gram Kinebar goud Heraeus
De 5 gram Kinebar goud Heraeus heeft afmetingen van 23,0 bij 14,0 bij 1,0 millimeter en de goudbaar heeft een gewicht van vijf gram. Heraeus produceert deze goudbaren die overigens ook in andere gewichten verkrijgbaar zijn vanaf één gram. Het goud wordt met certificaat van echtheid aangeboden en de 5 gram Kinebar goud Heraeus kent de hoogste zuiverheid van 999,9/1000. De Good Delivery Status van de LBMA zorgt ervoor dat deze goudbaar over de hele wereld eenvoudig te verhandelen is. De Heraeus Kinebar wordt namelijk door alle in goud handelende bedrijven en organisaties op de wereld erkend.

Heraeus goudbaar met Kinegram
Bij de standaard Heraeus goudbaren ontbreekt een Kinegram, maar dat maakt de goudbaren niet minder goed verhandelbaar, want ook dat goud van Heraeus is voorzien van een certificaat van echtheid. Elke 5 gram Kinebar goud Heraeus kent bovendien een uniek nummer dat correspondeert met het nummer op het certificaat.

Puur goud kopen
Puur goud kopen, zoals in de vorm van een 5 gram Kinebar goud Heraus is een ideale manier om geld te investeren in een veilig edelmetaal. Puur goud kopen kan tegenwoordig op een veilige manier bij een betrouwbare aanbieder van goudbaren en gouden munten gedaan worden. Voor het online puur goud kopen is het mogelijk direct een bestelling te plaatsen voor een 5 gram Kinebar goud Heraeus of voor meerdere exemplaren. Het is ook mogelijk om puur goud te kopen in verschillende gewichtsklassen van bijvoorbeeld één gram, twee gram, vijf gram of meer.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Heraeus
Herkomst Duitsland
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 5 gram
Zuiverheid 999,9
Breedte (mm) 14
Hoogte (mm) 23
Dikte (mm) 1
Verpakking Plastic
Certificaat Ja
Levertijd Niet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:5 gram Kinebar goud