Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Niue Schildpad 2021 zilveren munt

Deze 1 Oz Niue Schildpad 2021 zilver is een munt van puur zilver en geslagen door New Zealand Mint. Gemaakt van 999 zilver met een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram).

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMNITU1T21
Speciale prijs € 37,99 Normale prijs € 40,88

De 1 Oz Niue Schildpad 2021 zilveren munt is afkomstig van een serie munten die jaarlijks door New Zealand Mint wordt geslagen. Deze 1 Oz Niue Schildpad 2021 is zowel interessant voor een verzameling of als belegging in een fysiek zilveren object. Deze munt heeft een nominale waarde van NZ$ 2,- en kent een zuiverheid van 999 puur zilver.

Ontwerp van de 1 Oz Niue Schildpad 2021 in het zilver
Deze zilveren munt staat volledig in het teken van de schildpad. Het dier wordt op de munt zwemmend afgebeeld en wordt omringd door luchtbellen. De keerzijde van de munt geeft het portret van Koningin Elizabeth II weer. U ontvangt deze zilveren munt in gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram), geslagen in het jaar 2021.

De 1 oz Niue Schildpad 2021 zilveren munt kopen
U kunt in het bezit komen van deze bijzondere zilveren munt door meteen uw bestelling online te plaatsen. U Aanvullende gegevens over deze munt en de verwachte levertijd van dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantNew Zealand Mint
HerkomstNiue
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2021
Nominale waardeNZ$ 2,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)3,2
VerpakkingMunthoes, per 25 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Niue Schildpad 2021 zilveren munt