Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Cook Islands palladium munt (diverse jaren)

Meer afbeeldingen

1 Oz Cook Islands palladium munt (diverse jaren)

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1 troy ounce Cook Islands palladium munt wordt over de hele wereld beschouwd als een van de bekendste beleggingsmunten. De palladium munt weegt 1 oz en kent een zuiverheid aan puur palladium van 999,5. De 1 troy ounce Cook  Islands palladium munt is bij Goudpensioen.nl in uiteenlopende jaartallen beschikbaar. Het bekende zeilschip de Bounty en koningin Elizabeth II staan afgebeeld op de munt, die een nominale waarde kent van 50 dollars.De 1 troy ounce Cook Islands palladium munt wordt door Goudpensioen.nl in verschillende jaartallen geleverd. Het betreffende jaar waarin de munt geslagen is staat afgebeeld op de munt. De 1 troy ounce Cooks Islands palladium munt met een gewicht van 31,10 gram is geslagen in puur palladium van 999,5. U kunt de 1 oz  palladium, munt die over de hele wereld bekend staat als een van de bekendste beleggingsmunten, kopen als waardevol verzamelobject of uiteraard om als belegging te laten dienen. Bestel een of meerdere exemplaren van deze bijzondere munt eenvoudig online bij Goudpensioen.nl. 

Kenmerken 1 troy ounce Cook Islands palladium munt
De 1 troy ounce Cook Islands palladium munt heeft enkele bijzondere kenmerken, zoals de afbeelding van een zeilschip. Het zeilschip is een tot in detail uitgevoerde afbeelding van het schip de Bounty. Het design met deze afbeelding maakt de munt dan ook uniek in zijn soort. Onder het schip ziet u de nominale waarde van 50 dollars staan en daaronder wordt de zuiverheid van de 1 troy ounce Cook Islands palladium munt vermeld. De munt van palladium heeft een diameter van 32 millimeter. Op de andere kant van deze 1 troy ounce palladium munt bevindt zich een portret van koningin Elizabeth II.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Diverse
Metaal Palladium
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999,5/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal Diverse
Afmeting Ø 32,00 mm
Nominale waarde CI$ 50,-
Certificaat Nee
Herkomst Cook Islands
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 21% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Cook Islands palladium munt (diverse jaren)

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha