Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

10 Oz Perth Mint goudstaaf (311 gram) met certificaat

De 10 oz Perth Mint goudbaar wordt geleverd in de originele fraudebestendige verpakking met certificaat van echtheid. Dit aantrekkelijke beleggingsobject verzekert u van een gegarandeerd goudgewicht en zuiver 24-karaats goud. De Perth Mint goudbaren van de prestigieuze Perth Mint zijn nu te verkrijgen in: 5 gram, 10 gram, 20 gram, 1 troy ounce (31,1 gram), 50 gram, 10 troy ounce (311 gram) en 100 gram.

Niet leverbaar

SKU
GBP311.1
Producent
  • The Perth Mint

10 oz Perth Mint goudbaar
De Perth Mint van Australië heeft een reputatie hoog te houden wanneer het gaat om gouden munten en goudbaren. Deze 10 oz goudstaaf (ook wel Perth Mint Kangaroo genoemd),
is wederom een bewijs van het grote vakmanschap van de Perth Mint, dat wereldwijd door spaarders en beleggers in fysiek goud hoog gewaardeerd wordt.
De 10 oz Perth Mint goudbaar heeft een moderne uitstraling, met op de voorkant het logo met de zwarte zwaan van de Perth Mint en op de achterkant het dessin met de stilistisch weergegeven kangoeroes.

10 oz Perth Mint goudbaar in unieke certicard
De speciaal beveiligde verpakking van de Perth Mint goudbaren garandeert de authenticiteit van het product en geeft u de garantie dat er niet mee geknoeid kan zijn. Deze unieke “Certicard” verpakking is al jarenlang succesvol gebleken bij de handel in edelstenen en biedt nu ook kopers van fysiek goud een stukje extra zekerheid.
Over beleggingsgoud wordt geen BTW geheven.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal311,03 gram | 10 troy ounce
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)37
Hoogte (mm)58
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:10 Oz Perth Mint goudstaaf (311 gram) met certificaat