Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

10 Oz Perth Mint goudstaaf (311 gram)

De 10 oz Perth Mint goudbaar wordt geleverd in de originele fraudebestendige verpakking met certificaat van echtheid. Dit aantrekkelijke beleggingsobject verzekert u van een gegarandeerd goudgewicht en zuiver 24-karaats goud. De Perth Mint goudbaren van de prestigieuze Perth Mint zijn nu te verkrijgen in: 5 gram, 10 gram, 20 gram, 1 troy ounce (31,1 gram), 50 gram, 10 troy ounce (311 gram) en 100 gram.

Niet leverbaar

SKU
GBP311.1

10 oz Perth Mint goudbaar
De Perth Mint van Australië heeft een reputatie hoog te houden wanneer het gaat om gouden munten en goudbaren. Deze 10 oz goudstaaf (ook wel Perth Mint Kangaroo genoemd),
is wederom een bewijs van het grote vakmanschap van de Perth Mint, dat wereldwijd door spaarders en beleggers in fysiek goud hoog gewaardeerd wordt.
De 10 oz Perth Mint goudbaar heeft een moderne uitstraling, met op de voorkant het logo met de zwarte zwaan van de Perth Mint en op de achterkant het dessin met de stilistisch weergegeven kangoeroes.

10 oz Perth Mint goudbaar in unieke certicard
De speciaal beveiligde verpakking van de Perth Mint goudbaren garandeert de authenticiteit van het product en geeft u de garantie dat er niet mee geknoeid kan zijn. Deze unieke “Certicard” verpakking is al jarenlang succesvol gebleken bij de handel in edelstenen en biedt nu ook kopers van fysiek goud een stukje extra zekerheid.
Over beleggingsgoud wordt geen BTW geheven.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 311,03 gram | 10 troy ounce
Zuiverheid 999,9
Breedte (mm) 37
Hoogte (mm) 58
Verpakking Plastic
Certificaat Ja
Levertijd Niet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:10 Oz Perth Mint goudstaaf (311 gram)