Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

10 x 1 gram Heraeus MultiDisc goudbaren

U koopt hier 10 x 1 gram Heraeus MultiDisc goudbaren – tien goudbaartjes geslagen in een gewicht van 1 gram en verpakt in een ronde schijf met geïntegreerd certificaat . Meer informatie over dit product treft u door te klikken op “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
GBHMD10
  • Koop 5 voor € 843,59 per stuk en bespaar 0.2%
  • Koop 10 voor € 841,59 per stuk en bespaar 0.5%
  • Koop 20 voor € 839,59 per stuk en bespaar 0.7%

De 10 x 1 gram Heraeus MultiDisc goudbaren van munthuis Heraeus betreffen tien kleine goudbaren die in een ronde disc verpakt zijn. De goudbaren hebben stuk voor stuk een gewicht van 1 gram, wat betekent dat de ronde disc een gewicht heeft van 10 gram. Meer weten over dit object? Lees dan meer over de 10 x 1 gram Heraeus MultiDisc goudbaren in onderstaande productomschrijving.

Algemene informatie over de 10 x 1 gram Heraeus MultiDisc goudbaren
De 10 x 1 gram Heraeus MultiDisc goudbaren betreft een ronde disc met tien individuele goudbaren van 1 gram per stuk. De kleine goudbaren zijn in de stevige disc verpakt om ervoor te zorgen dat u de kleine goudbaren niet kunt verliezen, maar ook om ervoor te zorgen dat u de goudbaren eenvoudig veilig op kunt bergen. Koopt u de 10 x 1 gram Heraeus MultiDisc goudbaren van munthuis Heraeus, dan krijgt u hier altijd een officieel certificaat bij.

De zuiverheid van de 10 x 1 gram Heraeus MultiDisc goudbaren
De 10 x 1 gram Heraeus MultiDisc goudbaren hebben stuk voor stuk een zuiverheid van 99,99 procent. Dit is een zeer hoge zuiverheid voor gouden producten en garandeert een hoge kwaliteit voor verzamelaars van goud. Op het certificaat van de 10 x 1 gram Heraeus MultiDisc goudbaren kunt u tevens lezen dat deze goudbaren een zuiverheid (purity) hebben van 999.9 op 1000, ofwel 99,99 procent.* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantHeraeus
HerkomstDuitsland
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal10 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)15
Hoogte (mm)8,5
Dikte (mm)0,5
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:10 x 1 gram Heraeus MultiDisc goudbaren