Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

500 gram goudbaar Umicore met certificaat

U koopt een nieuw gegoten 500 gram goudbaar. Dit product is voorzien van de officiële stempels van smelter Umicore en bevat goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Door de toegewezen “Good Delivery Status” van de LBMA blijft uw goudbaar wereldwijd verhandelbaar. U ontvangt tevens een certificaat van echtheid bij uw aankoop. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor exacte afmetingen en de actuele levertijd van dit product.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
GBU500G
  • Koop 5 voor € 36.249,54 per stuk en bespaar 0%
  • Koop 10 voor € 36.239,54 per stuk en bespaar 0.1%
Producent
  • Umicore

Wie voor de 500 gram goudbaar kiest, koopt zowel een half kilo zuiver goud als een stukje vakmanschap. Deze baar wordt namelijk op ambachtelijke wijze met de hand gegoten en bevat 999,9/1000 (24 karaat) puur goud. Producent Umicore staat bekend om het leveren van uitsluitend hoogwaardige goudproducten. Toezichthouder op de goudmarkt, London Bullion Market Association (LBMA), heeft deze goudbaar voorzien van een “Good Delivery Status”, dit is een waarborg dat uw aankoop overal ter wereld en zonder inspectie verhandeld mag worden.

De 500 gram goudbaar met certificaat
Voor de vermogende belegger is de 500 gram goudbaar een zeer geschikt product om de goudportefeuille mee uit te breiden. Hoe groter u koopt, hoe voordeliger het goud. Het is verstandig om een zo divers mogelijk verzameling op te bouwen van zowel grote als kleine baren. Zo heeft u altijd een baar beschikbaar die aan uw wensen voldoet bij een eventuele toekomstige verkoop. De grote Umicore goudbaren (vanaf 250 gram) worden geleverd met een certificaat van echtheid. Dit certificaat is uniek verbonden aan de goudbaar die u koopt en bevat hetzelfde unieke serienummer.

Koop direct de 500 gram goudbaar van Umicore
U kunt direct de 500 gram goudbaar in onze webshop kopen. Bestel direct door dit product in de virtuele winkelwagen te plaatsen en vervolgens veilig af te rekenen via iDeal of door middel van internetbankieren. Deze baar wordt op bestelling nieuw gegoten. Door onze nauwe samenwerking met de producent, kunnen wij dit product aanbieden met een zo kort mogelijk levertijd. Bekijk het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens over dit product.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantUmicore
HerkomstBelgië
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal500 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)35 / 28
Hoogte (mm)65 / 57
Dikte (mm)14
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:500 gram goudbaar Umicore met certificaat