Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

500 gram goudbaar Umicore met certificaat

Meer afbeeldingen

500 gram goudbaar Umicore met certificaat

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet leverbaar

Snel overzicht

U koopt een nieuw gegoten 500 gram goudbaar. Dit product is voorzien van de officiële stempels van smelter Umicore en bevat goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Door de toegewezen “Good Delivery Status” van de LBMA blijft uw goudbaar wereldwijd verhandelbaar. U ontvangt tevens een certificaat van echtheid bij uw aankoop. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor exacte afmetingen en de actuele levertijd van dit product.Wie voor de 500 gram goudbaar kiest, koopt zowel een half kilo zuiver goud als een stukje vakmanschap. Deze baar wordt namelijk op ambachtelijke wijze met de hand gegoten en bevat 999,9/1000 (24 karaat) puur goud. Producent Umicore staat bekend om het leveren van uitsluitend hoogwaardige goudproducten. Toezichthouder op de goudmarkt, London Bullion Market Association (LBMA), heeft deze goudbaar voorzien van een “Good Delivery Status”, dit is een waarborg dat uw aankoop overal ter wereld en zonder inspectie verhandeld mag worden.

De 500 gram goudbaar met certificaat
Voor de vermogende belegger is de 500 gram goudbaar een zeer geschikt product om de goudportefeuille mee uit te breiden. Hoe groter u koopt, hoe voordeliger het goud. Het is verstandig om een zo divers mogelijk verzameling op te bouwen van zowel grote als kleine baren. Zo heeft u altijd een baar beschikbaar die aan uw wensen voldoet bij een eventuele toekomstige verkoop. De grote Umicore goudbaren (vanaf 250 gram) worden geleverd met een certificaat van echtheid. Dit certificaat is uniek verbonden aan de goudbaar die u koopt en bevat hetzelfde unieke serienummer.

Koop direct de 500 gram goudbaar van Umicore
U kunt direct de 500 gram goudbaar in onze webshop kopen. Bestel direct door dit product in de virtuele winkelwagen te plaatsen en vervolgens veilig af te rekenen via iDeal of door middel van internetbankieren. Deze baar wordt op bestelling nieuw gegoten. Door onze nauwe samenwerking met de producent, kunnen wij dit product aanbieden met een zo kort mogelijk levertijd. Bekijk het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens over dit product.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Umicore
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 500 gram
Zuiverheid 999,9/1000
Afmeting boven 65 x 35; onder 57 x 28; dikte 14 mm
Certificaat Ja
Herkomst Nederland
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 500 gram goudbaar Umicore met certificaat

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha