Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

50 gram Umicore goudbaar met certificaat

Koop deze Umicore 50 gram goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

3 - 5 werkdagen levertijd

3 - 5 werkdagen levertijd

SKU
GBU50C
€ 2.779,40
  • Koop 5 voor € 2.775,40 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 10 voor € 2.771,40 per stuk en bespaar 0.3%
  • Koop 25 voor € 2.767,40 per stuk en bespaar 0.4%
  • Koop 50 voor € 2.763,40 per stuk en bespaar 0.6%
Producent

De 50 gram goudbaar met certificaat van Umicore is gegoten in 999,9 (24 karaat) zuiver goud die afkomstig is van een LBMA geaccrediteerde smelter. U ontvangt deze goudbaar in een verpakking met certificaat compleet met gegevens over de zuiverheid en gewicht van het goud.

Umicore 50 gram goud met certificaat
De 50 gram goudbaren van Umicore hebben een "Good Delivery Status" waarborg van de London Bullion Market Association (LBMA). Dit heeft als gevolg dat uw 50 gram goudbaar te allen tijde verhandelbaar blijft. Umicore producten worden wereldwijd verkocht en het bedrijf is al enkele honderd jaar actief op het gebied van edelmetalen. Bovendien ontvangt u deze goudbaar met certificaat uitgegeven door de smelter. Het certificaat treft u op de verpakking van uw goudbaar.

Koop uw 50 gram goudbaar met certificaat van Umicore
Bestel eenvoudig de 50 gram goudbaar met certificaat van Umicore. Plaats uw bestelling meteen secuur online in onze webshop  en reken vertrouwd af. U ontvangt uw aankoop altijd discreet in een stevige verpakking thuisgestuurd of u kunt er voor kiezen uw aankoop zelf op te halen in onze winkel in Amsterdam. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor gegevens met betrekking tot de afmetingen en actuele levertijd van uw goudbaar.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Umicore
Herkomst België
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 50 gram
Zuiverheid 999,9
Breedte (mm) 46
Hoogte (mm) 26
Dikte (mm) 2,3
Verpakking Plastic
Certificaat Ja
Levertijd 3 - 5 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:50 gram Umicore goudbaar met certificaat