Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Troy ounce Perth Mint goudstaaf (31,1 gram)

De 1 troy ounce Perth Mint goudbaar is een voordelige manier om uw beleggingsportefeuille te diversifiëren. De wereldberoemde Australische Perth Mint heeft iedere goudbaar geslagen met het zeer herkenbare logo, de sierlijke zwaan op de voorzijde, en de trapsgewijze silhouetten van de Australische kangoeroe op de keerzijde.
De Good Delivery Status van de Perth Mint goudbaren houdt in dat de goudbaren wereldwijd als puur goud worden erkend.

Niet leverbaar

SKU
GBP31.1

1 Troy ounce Perth Mint goudbaar
Behalve de Troy ounce Perth Mint goudbaar zijn de Perth goudbaren beschikbaar in nog 6 andere gewichten: 5 gram, 10 gram, 20 gram, 50 gram, 100 gram en 10 troy ounce (311 gram).
De Perth Mint werd opgericht in 1899 als tak van de Britse Koninklijke Munt. Tot 1970 bleef het onder Brits eigendom, waarna de West-Australische regering het overnam, sindsdien is de Perth Mint de exclusieve producent van Australische gouden en zilveren beleggingsproducten.
De troy ounce Perth Mint goudbaar wordt vervaardigd van goud dat exclusief gewonnen wordt in Australië.

1 Troy ounce Perth Mint goudbaar, een veilige aankoop!
De 1 troy ounce Perth Mint goudbaar is populair voor voor beleggingsdoeleinden maar wordt in sommige landen ook gekocht om cadeau te geven. Een 1 troy Ounce (31.1034768 gram) Perth Mint goudbaar bevat 99,99% puur goud.
Bij de troy ounce Perth Mint goudbaren ontvangt u een certificaat van echtheid. De goudbaren worden geleverd in een ”Certicard’’ verpakking. Deze fraudebestendige verpakking is gesealed met een lichtgevende tekst, dit garandeert dat de verpakking niet geopend is geweest sinds de distributie vanuit de Perth Mint in Australië.
Over beleggingsgoud wordt geen BTW geheven. De prijs van deze goudbaren wordt mede bepaald door de huidige goudprijs.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999,9
Breedte (mm) 24
Hoogte (mm) 41
Verpakking Plastic
Certificaat Ja
Levertijd Niet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Troy ounce Perth Mint goudstaaf (31,1 gram)