Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Waarom fysiek palladium kopen?

Palladium is een uiterst zeldzaam edelmetaal. Zelfs zeldzamer en kostbaarder dan goud en platina. De voordelen van het fysieke bezit van palladium zijn nog relatief onontdekt door de grote massa, dus dit exclusieve materiaal biedt u een fantastisch winstperspectief!

 

Palladium, het nieuwe goud!

Ziet u ook de mogelijkheden van palladium, grijp dan nu uw kans! Met het bezitten van fysiek palladium heeft u een superieur edelmetaal in handen dat u verzekert van fantastische financiële vooruitzichten. Lees snel verder en ontdek meer over dit zilver-witkleurige edelmetaal.

 

Onderscheidt u van de massa met fysiek palladium

Palladium kan omschreven worden als een zeldzaam, zacht, zilverwit metaal dat voorkomt in platina-erts. Het edelmetaal wordt gewonnen in ertsmijnen in Rusland, Australië en Amerika. In deze tijd van economische onzekerheid grijpt het gros van de mensen al gauw naar voor de hand liggende bekend edelmetalen zoals fysiek goud kopen en fysiek zilver kopen om hun kapitaal te beschermen. Met als gevolg dat de prijs van deze edelmetalen enorm snel stijgt. Wees geen meeloper, kijk eens verder en ontdek de mogelijkheden die fysiek palladium u biedt! Fysiek palladium kopen kan makkelijk bij Goudpensioen.

 

Palladium is een rijzende ster

Op dit moment is palladium de belangrijkste grondstof voor katalysatoren in auto’s. Vooral vanuit Azië en Brazilië is er een groeiende vraag naar katalysatoren. De bloeiende wereldwijde auto-industrie is dus een enorme consument van dit edelmetaal. Het aanbod van palladium is echter minimaal. De grootste palladium mijnen bevinden zich in Zuid-Afrika en Rusland. Deze mijnbouw groeit echter maar met vijf procent per jaar en kan de enorme behoefte naar palladium maar met de grootste moeite bijbenen. In deze politiek instabiele landen kan het sluiten van mijnen of een exportverbod de levering van palladium direct beïnvloeden. Een onderbreking in de aanvoer van palladium uit Rusland aan het eind van de jaren negentig leidde er zelfs toe dat de palladiumprijs met meer dan 50% steeg! De prijs van palladium kan dus zomaar ineens enorm oplopen!

 

Voor wie is palladium kopen interessant?

Net als bij fysiek platina kopen, is palladium voor de meeste mensen het overwegen waard om hun investering in edelmetaal te spreiden. Zo kunt u ervoor kiezen om naast producten als zilveren munten en goudbaren, ook aankopen te doen in palladium. Kies zelf hoeveel van uw eigen vermogen u om wenst te zetten in fysiek edelmetaal.

 

Uw palladium weer inwisselen voor geld

Door de grote belangstelling en zeldzaamheid van palladium, is er sprake van een hoge palladiumprijs. De waarde van uw edelmetaal is altijd gekoppeld aan de actuele palladiumkoers en neemt in waarde toe zodra deze stijgt. Het kopen van palladium in fysieke vorm is geen korte termijn investering. Uiteraard is rendement nooit gegarandeerd, maar het direct terug verkopen van uw palladium baar of munt is wel gegarandeerd verlies. Houd daarom rekening met de productiekosten en marges die u betaalt bij het aankopen van tastbaar palladium en dat het geduld vergt om eventuele winst te maken.

 

Fysiek palladium kopen

Bent u zo slim om nu fysiek palladium aan te schaffen dan heeft ú het spreekwoordelijke goud in handen! Fysiek palladium kunt u aanschaffen in palladiumbaren of palladium munten. Goudpensioen biedt als enige in Nederland een uitgebreide assortiment palladium producten aan.

Goudpensioen in Amsterdam is één van de selecte bedrijven in Nederland die u de exclusieve mogelijkheid biedt om veilig en discreet fysiek palladium aan te schaffen. Onze erkende kwaliteit garandeert u van een waardevolle aankoop. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor deskundig advies op maat. Toegesneden op uw wensen en financiële mogelijkheden. Bij Goudpensioen staat persoonlijke service nog hoog in het vaandel!

 

Fysiek platina of andere edelmetalen kopen

Ook voor andere edelmetalen o.a. platina kopen in munten of baren bent u bij Goudpensioen op het juiste adres. Lees voor meer informatie fysiek platina kopen. Goudpensioen heeft een ruime collectie bekende palladium belegginsmunten en -baren. Wilt u liever goud kopen zoals de Perth Mint goudbaren of gouden Krugerrand munten of zilver kopen zoals de zilveren Philharmoniker of zilverbaren? Voor fysiek goud en zilver is er bij ons in ieder geval genoeg keuze.

 

Hoe fysiek palladium kopen

 

 

NB: Dit artikel is ter informatie. Aan de inhoud van deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie kan verouderd en hierdoor onjuist zijn. Raadpleeg altijd de juiste instanties voor de actuele wet- en regelgeving.