Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Waarom fysiek palladium kopen?

Palladium, het nieuwe goud!
Palladium is een uiterst zeldzaam edelmetaal. Zelfs zeldzamer en kostbaarder dan goud en platina. De voordelen van het fysieke bezit van palladium zijn nog relatief onontdekt door de grote massa, dus dit exclusieve materiaal biedt u een fantastisch winstperspectief! Ziet u ook de mogelijkheden van palladium, grijp dan nu uw kans! Met het bezitten van fysiek palladium heeft u een superieur edelmetaal in handen dat u verzekert van fantastische financiële vooruitzichten.

Onderscheidt u van de massa met fysiek palladium
Palladium is een zeldzaam, zacht, zilverwit metaal dat voorkomt in platina-erts. Palladium wordt gewonnen in ertsmijnen in Rusland, Australië en Amerika. In deze tijd van economische onzekerheid grijpt het gros van de mensen al gauw naar voor de hand liggende bekend edelmetalen zoals goud en zilver om hun kapitaal te beschermen. Met als gevolg dat de prijs van deze edelmetalen enorm snel stijgt. Wees geen meeloper, kijk eens verder en ontdek de mogelijkheden die fysiek palladium u biedt! Fysiek palladium kopen kan makkelijk bij Goudpensioen.

Palladium is een rijzende ster
Palladium is op dit moment de belangrijkste grondstof voor katalysatoren in auto’s. Vooral vanuit Azië en Brazilië is er een groeiende vraag naar katalysatoren. De bloeiende wereldwijde auto-industrie is dus een enorme consument van dit edelmetaal. Het aanbod van palladium is echter minimaal. De grootste palladium mijnen bevinden zich in Zuid-Afrika en Rusland. Deze mijnbouw groeit echter maar met vijf procent per jaar en kan de enorme behoefte naar palladium maar met de grootste moeite bijbenen. In deze politiek instabiele landen kan het sluiten van mijnen of een exportverbod de levering van palladium direct beïnvloeden. Een onderbreking in de aanvoer van palladium uit Rusland aan het eind van de jaren negentig leidde er zelfs toe dat de palladiumprijs met meer dan 50% steeg! De prijs van palladium kan dus zomaar ineens enorm oplopen!

Fysiek palladium kopen
Bent u zo slim om nu fysiek palladium aan te schaffen dan heeft ú het spreekwoordelijke goud in handen! Fysiek palladium kunt u aanschaffen in palladiumbaren of palladium munten. Goudpensioen biedt een uitgebreide assortiment palladium producten aan.

Goudpensioen is één van de selecte bedrijven in Nederland die u de mogelijkheid biedt om veilig en discreet fysiek palladium aan te schaffen. Onze erkende kwaliteit garandeert u van een waardevolle aankoop. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor deskundig advies op maat. Toegesneden op uw wensen en financiële mogelijkheden.

NB: Dit artikel is ter informatie. Aan de inhoud van deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie kan verouderd en hierdoor onjuist zijn. Raadpleeg altijd de juiste instanties voor de actuele wet- en regelgeving.