Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Waarom fysiek platina kopen?

Stelt u zich eens voor om een materiaal te bezitten bijna dertig keer zo zeldzaam als goud. Platina of platinum is een van de zeldzaamste materialen ter wereld. Dit van nature witte edelmetaal is naast palladium het duurzaamste en zuiverste edelmetaal! Jaarlijks worden slechts enkele kubieke meters van dit materiaal gedolven. Platina kopen biedt u dus de gelegenheid om iets te bezitten dat nog zeldzamer is dan goud.

Fysiek platina waardevol en exclusief!
Door de aanschaf van fysiek platina kunt eenvoudig investeren in exclusief edelmetaal. Dit kan in de vorm van platinabaren of munten. Goudpensioen.nl in Amsterdam verhandelt platina met een zuiverheid van minimaal 99,5 procent, afkomstig van LPPM geaccrediteerde fabrikanten. Dit betekent dat deze baren zonder nadere analyse overal ter wereld weer verhandeld kunnen worden. Platinabaren zijn belast met 21 procent BTW. Voor platina is de troy ounce de standaardmaat. Zelfs met zo’n bescheiden gewicht heeft u al een aanzienlijke waarde in handen!

Koop nu fysiek platina
Platina heeft een lage prijs op momenten waarop de economie in een dal zit, zoals nu. Het is nu dan ook een fantastisch moment om fysiek platina te kopen. Wanneer de economie weer aantrekt, zal de vraag naar platina het aanbod ruimschoots overstijgen dab geeft u een waardevolle edelmetaal in bezit! Analisten verwachten voor platina ook in de toekomst betere winstperspectieven dan voor goud. Platina kan op korte termijn hoge winst opleveren, maar is dus ook een veilige investering voor de toekomst.

Profiteer van platina
Platina is een edelmetaal met bijzondere kwaliteiten. De vraag naar platina vanuit de industriële wereld overstijgt momenteel zelfs de vraag naar goud! In de medische-, auto-, elektronica en sieradenindustrie is platina een hoofdrolspeler onder de edelmetalen. Deze enorme vraag naar platina zal de komende jaren alleen maar blijven stijgen, terwijl het aanbod minimaal is. Platina is enorm schaars en wordt maar in vijf landen gewonnen. De winning van dit edelmetaal is een moeizaam en langdurig proces: tien ton erts levert namelijk maar één troy ounce (31,1 gram) platina op!

Nu platina kopen
Neemt u de verantwoordelijkheid voor uw financiële toekomst graag zelf ter hand? Spreekt het idee om dit exclusieve edelmetaal te bezitten u enorm aan? De experts van Goudpensioen te Amsterdam informeren u graag over platina kopen. De mogelijkheden die fysiek platina u persoonlijk biedt. Fysiek platina kopen is dé ideale manier om een unieke edelmetaal te bezitten!

NB: Dit artikel is ter informatie. Aan de inhoud van deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie kan verouderd en hierdoor onjuist zijn. Raadpleeg altijd de juiste instanties voor de actuele wet- en regelgeving.