Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Palladium munten

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

999,5 puur palladium munt Cook Islands 1 oz

1 Oz Cook Islands palladium munt (diverse jaren)
Niet leverbaar Niet leverbaar

1 Oz palladium munt 9995 Maple Leaf in voorraad

1 Oz Maple Leaf palladium munt (diverse jaren)
In voorraad: 1 - 2 werkdagen levertijd In voorraad: 1 - 2 werkdagen levertijd
€ 2.499,00
   

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Palladium munten koopt u eenvoudig bij Goudpensioen. Het aanbod van palladium munten is afkomstig van diverse fabrikanten. De zeer gewilde 1 troy ounce Maple Leaf palladium is bijvoorbeeld vervaardigd door de wereldberoemde fabrikant Royal Canadian Mint in Canada. Alle palladium munten in het aanbod van Goudpensioen zijn van de hoogste kwaliteit en puurheid. De munten zijn geslagen uit 999,5/1000 puur palladium en kunnen in de toekomst desgewenst eenvoudig worden verhandeld bij inkoopbedrijven. De munten van palladium zijn bij uitstek geschikt voor investeerders en verzamelaars, die vooral met Maple Leaf een van de meest bekende munten in het bezit krijgen.

Kenmerken palladium munten
De palladium munten in het aanbod van Goudpensioen beschikken elk over unieke kenmerken. Zo heeft de Maple Leaf munt een nominale waarde van 50 Canadese dollars en spreekt de afbeelding op de munt voor zich, want daar is het blad van de esdoorn op te zien. Het gewicht van deze palladiummunt bedraagt 31,1 gram. De andere munt wordt gekenmerkt door de afbeelding van een schip en kent een nominale waarde van 50 dollars, zoals op de munt staat vermeld en heeft eveneens een gewicht van 31,1 gram.

Palladium munt kopen
U kunt bij Goudpensioen direct online een bestelling plaatsen voor een van de beschikbare palladium munten uit het aanbod. Er geldt een btw tarief van 21 procent voor deze munten, maar de kosten daarvan zijn al in de vermelde prijs opgenomen. U betaalt dus de prijs die u bij het product ziet. Per munt kan de levertijd verschillen, maar u kunt rekening houden met een snelle gemiddelde leveringstijd van zeven tot achtentwintig werkdagen. U kunt na uw keuze gemaakt te hebben de gewenste palladium munt in het winkelwagentje plaatsen en direct afrekenen. Daarbij kunt u op verschillende manieren betalen, zoals via een bancaire spoedoverboeking of via het betaalsysteem iDeal.