Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Palladiumbaren

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1 Oz Palladiumbaar Heraeus 9995 in voorraad

1 Oz palladiumbaar (31,1 gram)
In voorraad: 1 - 2 werkdagen levertijd In voorraad: 1 - 2 werkdagen levertijd
€ 2.667,99

100 gram Palladium baar Heraeus 9995

100 gram palladiumbaar
Niet leverbaar Niet leverbaar

500 gram Palladium baar 9995 Argor Heraeus

500 gram palladiumbaar
Niet leverbaar Niet leverbaar

1 kilo palladium baar Heraeus Edelmetalle 9995

1 kilo palladiumbaar
Niet leverbaar Niet leverbaar

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Palladiumbaren van de hoogste kwaliteit zijn verkrijgbaar bij Goudpensioen. De palladiumbaren worden vervaardigd van puur palladium met een zuiverheid van 999,5 en na bestelling nieuw gegoten geleverd. Er zijn diverse erkende fabrikanten die de baren nieuw gieten met een grote reputatie, zoals Umicore, Heraeus, Sempa en Degussa. De palladiumbaren zijn afkomstig van producenten die LPPM geaccrediteerd zijn en dat houdt in dat de baren een zogenoemde Good Delivery status kennen. In de praktijk biedt dat het voordeel dat u elke palladiumbaar die u bij Goudpensioen bestelt op elk gewenst moment over de hele wereld kunt verhandelen. Bovendien wordt de hoogste puurheid en kwaliteit gegarandeerd.

Aanbod palladiumbaren
Goudpensioen heeft voor u een divers aanbod van palladiumbaren beschikbaar in verschillende gewichtsklassen. De palladium baar met het laagste gewicht is de baar van 31,1 gram ofwel de 1 troy ounce baar. In het overzicht met afbeeldingen van voorbeelden van baren van Umicore ziet u verder de beschikbare palladiumbaren van 100 gram, 500 gram en 1 kilo palladium. De palladiumbaren van 31,1 gram zijn ideaal voor beginnende investeerders in dit zeldzame edelmetaal, maar kunnen ook prima als aanvulling dienen op een bestaande voorraad van fysiek palladium. De 1 kilogram palladiumbaar is bij uitstek geschikt om vermogen te beleggen in fysiek edelmetaal met de mogelijkheid om in de toekomst bij verkoop van het behaalde rendement te profiteren.

Palladiumbaar kopen bij Goudpensioen
U kunt direct online een bestelling plaatsen voor een palladiumbaar of desgewenst meerdere palladiumbaren tegelijk bestellen. De prijs die wordt vermeld bij de betreffende baar van palladium is inclusief het verplichte btw tarief van 21 procent. Bij de omschrijving van de baar is onder het kopje extra informatie de verwachte levertijd te vinden. Doorgaans ligt de gemiddelde levertijd van palladiumbaren die u bij Goudpensioen bestelt tussen de zeven en veertien werkdagen. Betalen kan met iDeal of door gebruik te maken van een bancaire spoedoverboeking.