Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Call of the Wild - Growling Cougar 2015 gouden munt

De 1 Oz Growling Cougar 2015 is de tweede gouden munt die behoort tot de Call of the Wild series van producent Royal Canadian Mint. Deze munt heeft een zeer hoge goudpercentage van 999.99/1000 en is hierdoor nog zuiverder dan de welbekende Maple Leaf munten. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor specificaties en beschikbaarheid.

In voorraad

In voorraad

SKU
GMMALE1T15GC
€ 1.975,21

De Royal Canadian Mint introduceert de tweede munt uit de bijzondere Call of the Wild serie: de Growling Cougar 2015 gouden munt. Deze munt is geslagen van puur goud met de allerhoogste 99,999% zuiverheid – dit is hoger zelfs dan de originele Maple Leaf gouden muntenserie. Waar 2014 in teken stond van de Howling Wolf, is deze editie voorzien van een gedetailleerde illustratie van de poema.

Munten van de Call of the Wild serie
De Call of the Wild serie bestaat uit de volgende gouden munten:

Kenmerken van de bijzondere Growling Cougar 2015
Call of the Wild is een serie van gouden munten die geinspireerd zijn door de Canadese natuur. De serie zal worden uitgegeven over een periode van een aantal jaar en is in 2014 in het leven geroepen. Op de voorzijde van de munt wordt een grommende poema afgebeeld waar deze munt naar is vernoemd. De poema wordt ook wel een bergleeuw of zilverleeuw genoemd en komt op de Amerika’s voor. De achterzijde van deze gouden munt wordt gekenmerkt door het portret van Koningin Elizabeth II.

Koop direct uw Call of the Wild: Growling Cougar 2015 gouden munt
De Call of the Wild serie munten worden uw aangeboden in een speciale capsule met bijbehorende certificaat welke is voorzien van informatie met betrekking tot de zuiverheid (999,99/1000) en gewicht (1 Troy Ounce oftewel 31,1 gram) van het goud. De Growling Cougar 2015 gouden munt bestelt u direct in onze webwinkel. Meer specificatie treft u achter het table “Extra Informatie”.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Royal Canadian Mint
Herkomst Canada
Metaal Goud
Zuiverheid 999,99
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2015
Nominale waarde CA$ 200,-
Diameter (mm) 30
Dikte (mm) 2,8
Verpakking Plastic
Certificaat Ja
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Call of the Wild - Growling Cougar 2015 gouden munt