Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Call of the Wild - Elk 2017 gouden munt

De 1 Oz Elk 2017 is de vierde munt uit de Call of the Wild series door Royal Canadian Mint. Deze munt heeft een zeldzame goudpercentage van 999.99/1000 en is hierdoor nog zuiverder dan de welbekende Maple Leaf. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor specificaties en beschikbaarheid.

Niet leverbaar

SKU
GMMALE1T17EL

De 1 Oz Call of the Wild - Elk 2017 gouden munt is de vierde munt van de Call of the Wild serie van Royal Canadian Mint. Deze serie is verbonden aan de welbekende Maple Leaf en kan worden gezien als een aparte aftakking van de populairste muntserie van de Royal Canadian Mint. De munten uit deze serie worden allen vervaardigd in de allerhoogste zuiverheid van 99999 goud en zijn daardoor nog zuiverder dan de standaard Maple Leaf munten.

Munten van de Call of the Wild serie
De Call of the Wild serie bestaat uit de volgende munten:

2014: 1 Oz Call of the Wild - Howling Wolf gouden munt
2015: 1 Oz Call of the Wild - Growling Cougar gouden munt
2016: 1 Oz Call of the Wild - Roaring Grizzly Bear gouden munt
2017: 1 Oz Call of the Wild - Elk gouden munt
2018: 1 Oz Call of the Wild – Golden Eagle gouden munt
2019: 1 Oz Call of the Wild - Moose gouden munt

Ontwerp van de Call of the Wild Elk 2017 in het  goud
De Elk 2017 munt bevat een gedetailleerde voorstelling van het soort eland waarnaar deze gouden munt is vernoemd. De munten uit de van de Call of the Wild serie bevatten allen afbeeldingen van wilde Canadese dieren die  een kreet uitlaten. Elanden kunnen luidkeels brullen en wij zien dit hier uitgebeeld op de Call of the Wild Elk 2017 gouden munt.

Kenmerken van de Wild Elk 2017 gouden munt
Net als de andere munten uit de Call of the Wild serie, is de Elk 2017 geslagen in goud met een zuiverheid van 999.99/1000. Deze zuiverheid komt zelden voor en is maakt deze munt puurder dan de standaard Maple Leaf serie. Een klein esdoornblad is zichtbaar en is een algemeen kenmerk van de Maple Leaf die beschouwd kan worden als veiligheids- en authenticiteitskeurmerk. De achterkant van de munt is voorzien van het officiële portret van Koningin Elizabeth II en siert elke munt van de Royal Canadian munt. De Elk 2017 wordt u aangeboden in een certicard behuizing welke is voorzien van informatie met betrekking tot de zuiverheid en gewicht (1 Troy Ounce oftwel 31,1 gram) van de munt. Meer specificatie treft u achter het table “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Royal Canadian Mint
Herkomst Canada
Metaal Goud
Zuiverheid 999,99
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2017
Nominale waarde CA$ 200,-
Diameter (mm) 30
Dikte (mm) 2,8
Verpakking Plastic
Certificaat Ja
Levertijd Niet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Call of the Wild - Elk 2017 gouden munt