Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Call of the Wild - Golden Eagle 2018 gouden munt

De 1 Oz Golden Eagle 2018 is de vijfde munt uit de Call of the Wild series door Royal Canadian Mint. Deze munt heeft een zeldzame goudpercentage van 999.99/1000 en is hierdoor nog zuiverder dan de welbekende Maple Leaf. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor specificaties en beschikbaarheid.

Niet leverbaar

SKU
GMMALE1T18GE

De 1 Oz Call of the Wild – Golden Eagle 2018 gouden munt is de vijfde munt van de Call of the Wild serie van Royal Canadian Mint. Deze serie is verbonden aan de welbekende Maple Leaf en kan worden gezien als een aparte aftakking van de populairste muntserie van de Royal Canadian Mint. De munten uit deze serie worden allen vervaardigd in de allerhoogste zuiverheid van 99999 goud en zijn daardoor nog zuiverder dan de standaard Maple Leaf munten.

Munten van de Call of the Wild serie
De Call of the Wild serie bestaat uit de volgende munten:

2014: 1 Oz Call of the Wild - Howling Wolf gouden munt
2015: 1 Oz Call of the Wild - Growling Cougar gouden munt
2016: 1 Oz Call of the Wild - Roaring Grizzly Bear gouden munt
2017: 1 Oz Call of the Wild - Elk gouden munt
2018: 1 Oz Call of the Wild - Golden Eagle gouden munt
2019: 1 Oz Call of the Wild - Moose gouden munt
2020: 1 Oz Call of the Wild - Bobcat gouden munt

Ontwerp van de Call of the Wild Golden Eagle 2018
De Golden Eagle 2018 munt bevat een gedetailleerde voorstelling van de steenarend waarnaar deze gouden munt is vernoemd. De munten uit de van de Call of the Wild serie bevatten allen afbeeldingen van wilde Canadese dieren die een kreet uitlaten. De steenarend is bekend om een hoge kreet welke weerkaatst tegen de rotswand en dat wordt hier uitgebeeld op de Call of the Wild Golden Eagle 2018 gouden munt.

Kenmerken van de Wild Golden Eagle 2018 gouden munt
Net als de andere munten uit de Call of the Wild serie, is de Eagle geslagen in goud met een zuiverheid van 999.99/1000. Deze zuiverheid komt zelden voor en is maakt deze gouden munt puurder dan de standaard Maple Leaf serie. Een klein esdoornblad is zichtbaar en is een algemeen kenmerk van de Maple Leaf die beschouwd kan worden als veiligheids- en authenticiteitskeurmerk. De achterkant van de munt is voorzien van het officiële portret van Koningin Elizabeth II en siert elke munt van de Royal Canadian munt. De Golden Eagle 2018 wordt u aangeboden in een certicard behuizing welke is voorzien van informatie met betrekking tot de zuiverheid en gewicht (1 Troy Ounce oftwel 31,1 gram) van de munt. Meer specificatie treft u achter het table “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantRoyal Canadian Mint
HerkomstCanada
MetaalGoud
Zuiverheid999,99
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2018
Nominale waardeCA$ 200,-
Diameter (mm)30
Dikte (mm)2,8
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Call of the Wild - Golden Eagle 2018 gouden munt