Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Maple Leaf 1989 zilveren munt

Deze zilveren munt is een Maple Leaf 1989 welke wordt uitgegeven door de Royal Canadian Mint en is geproduceerd in zilver met een zuiverheid van 999/1000. Bestel direct uw munt in onze webshop. Meer informatie treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMMALE1T89
€ 70,42
Producent
  • Royal Canadian Mint

Deze zilveren Canadese Maple Leaf 1989 wordt beschouwd als een van de fraaiste beleggingsmunten in de wereld. Sinds de invoering in 1988 is de Maple Leaf dan ook een zeer populaire muntenserie geworden. De munt staat bekend als de eerste beleggingsmunt met een zilvergehalte van 999/1000. Producent Royal Canadian Mint, brengt deze munt elk jaar opnieuw uit.

Canadese Maple Leaf 1989 ontwerp
Deze 1989 editie van de Canadian Maple Leaf is voorzien van het originele ontwerp, met in de spotlights een gedetailleerde afbeelding van het esdoornblad. Daarnaast wordt de zuiverheid van het zilver en het gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram) weergegeven.

Koop direct de Maple Leaf 1989 in het zilver
De zilveren Maple Leaf 1989 is een geschikte munt voor zowel verzamelaars als door beleggers in zilver. Deze munt is uitstekend om in grote partijen opgeslagen of wanneer u een Maple Leaf van elk jaar wilt verzamelen. Bestel uw zilveren munten direct in onze webshop. Meer informatie treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Op de munt kan sporen van melkvlekken / witte vlekken zijn. Hier is helaas niks aan te doen. Dit is een bekend fenomeen bij de Maple Leaf munten.
*** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
**** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantRoyal Canadian Mint
HerkomstCanada
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar1989
Oplage3.332.200
Nominale waardeCA$ 5,-
Diameter (mm)3,1
Dikte (mm)38
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Maple Leaf 1989 zilveren munt