Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Maple Leaf 2014 gouden munt

De 1 Oz gouden Maple Leaf 2014 is de eerste zuivere gouden beleggingsmunt ter wereld en wordt al sinds 1979 geproduceerd door Royal Canadian Mint. Deze munt heeft een zuiverheid van 999,9/1000 en een gewicht van 31,1 gram.

Niet leverbaar

SKU
GMMALE1T14

De Maple Leaf serie is al jaren wereldwijd enorm populair. De 1 oz gouden Maple Leaf is de officiële gouden beleggingsmunt van Canada en wordt al sinds 1979 geproduceerd door de Royal Canadian Mint. Velen zullen deze munt herkennen als de originele beleggingsmunt die als eerste de hoogste zuiverheidsgehalte van 99,99% (24 karaat) goud bereikte. Tot de dag van vandaag wordt deze munt nog steeds met deze zuiverheid en met hetzelfde herkenbaar design gemunt en is in Canada een wettelijk betaalmiddel.

Kenmerken van de Gouden Maple Leaf 2014
Naast deze standaard 1 Troy Ounce (31,1 gram) uitvoering, wordt de gouden Maple Leaf ook in kleinere uitvoeringen van 1/2, 1/4, 1/10 en 1/20 Troy ounce. De voorzijde van de Maple Leaf toont het esdoornblad, bekend als het nationale embleem van Canada. De andere zijde van de gouden munt geeft het portret weer van Koningin Elizabeth II, omringd door het opschrift ‘Elizabeth II’, ‘50 Dollars’ en het jaar van uitgifte. Maple Leaf munten zijn wereldwijd bekend en derhalve makkelijk verhandelbaar.

De nieuwe gouden Maple Leaf voor het jaar 2014
De nieuwste editie van de Gouden Maple Leaf troy ounce munt is nu te bestellen. Uw munt komt rechtstreeks van leverancier Royal Canadian Mint. Voor details over de afmetingen, zuiverheid van het goud en de verwachte levertijd van de munt kijkt u onder het tabje “Extra Informatie”. Uw order is eenvoudig te plaatsen door dit product aan uw winkelwagen toe te voegen of kan worden besteld in onze winkel.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje. Per 10 stuks worden ze geleverd in de orginale tube.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantRoyal Canadian Mint
HerkomstCanada
MetaalGoud
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Nominale waardeCA$ 50,-
Diameter (mm)2,8
Dikte (mm)30
VerpakkingMunthoes, per 10 in tube, per 100 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Maple Leaf 2014 gouden munt